files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla už bez Češíka, na skúške Marcin Kolusz

Tak ako sme avizovali v posledný deň roka 2020, do michalovskej Dukly Ingema prichádza poľský reprezentant Marcin Kolusz. Tridsaťpäťročný útočník, ktorý vie zahrať aj na poste obrancu, prichádza do Michaloviec na skúšku a hrať by mal už v stredu proti Miškovcu (začiatok o 16.00 hod.). O príchode poľského reprezentanta referuje web aktuálne siedmeho tímu najvyššej Tipos Extraligy. Kolusz je už deviatym legionárom v Dukle. Podotýkame, že hrať môžu iba siedmi hráči mimo Slovenska.

Marcin Kolusz odohral za poľskú reprezentáciu 191 duelov (foto dukla ingema)

Michalovčania do nového roka vstupujú už bez stredného útočníka Mateja Češíka. Tridsaťdvaročný hráč, ktorý má na svojom konte už šesť slovenských titulov (tri s Košicami, tri s Banskou Bystricou) a dvakrát vyhral prvú ligu (oba triumfy s Bardejovom) v Michalovciach odohral 24 duelov bez bodového zápisu. Predtým pôsobil na Slovensku práve v Košiciach a Banskej Bystrice a do jedného z týchto tímov by sa mal sťahovať aj tentoraz. Podľa našich informácii je na spadnutie aj ďalší odchod z Dukly. Tréner Banskej Bystrice Miroslav Chudý má vraj eminentný záujem o svojho bývalého zverenca v Michalovciach Martina Bdžocha. Vylúčené nie sú ani ďalšie príchody, či odchody.

Stredný útočník Češík s množstvom urobenej "čiernej roboty" opúšťa Duklu bez bodového zápisu.

Nový klub si našiel aj útočník Tomáš Matoušek, ktorý z kraja decembra požiadal sám o uvoľnenie spod zmluvy s Michalovčanmi z rodinných dôvodov. Predtým mal problém s kolenom, ktorý sa riešil operačne.  Jeho novým klubom sa stal Slovan Bratislava, kde účastník MS 2017 pôsobil aj v minulej sezóne. Matoušek v Michalovciach pred zranením odohral päť duelov, v ktorých raz skóroval.

pb



Uverejnené: 04.01.2021 21:06:55 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.