files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Nové Skyboxy a VIP-ka na štadióne Zemplína

Futbalový štadión MFK Zemplín Michalovce prešiel v uplynulých mesiacoch ďalšou etapou modernizácie. Od vstupu Zemplína do najvyššej súťaže musel domovský stánok žlto-modrých splniť podmienky, aby mohol účinkovať vo Fortuna lige. Postupne sa vybudovalo vyhrievanie trávnika, položil sa nový trávnatý koberec a interiér hlavnej budovy bol upravený pre zástupcov médií tak, aby vyhovoval prvoligovým kritériám.

Počas tohtoročného leta ste si mohli všimnúť, že na michalovskom štadióne opäť vládol čulý stavebný ruch. "Tentoraz išlo o rekonštrukciu a modernizáciu ďalších útrob hlavnej budovy. Kompletnou rekonštrukciou prešli priestory pre partnerov a sponzorov. Pôvodne rozloženie VIPiek sa zrušilo a namiesto toho pribudlo 5 skyboxov a jedna veľká VIP miestnosť, v ktorých nájdu partneri klubu dokonalý komfort k sledovaniu zápasov MFK Zemplín," píše sa v tlačovej správe klubu.

Kapacita jedného skyboxu je desať ľudí. Každý z nich skrášľujú momentky z historických duelov Michaloviec. Zo všetkých skyboxov je perfektný výhľad na hraciu plochu. "Sedenie je zabezpečené jednak v interiéri aj v exteriéri. Samozrejmosťou je občerstvenie, ktorého súčasťou sú kvalitné cateringové služby. Atmosféru futbalového zápasu dotvára príjemná obsluha. Každý skybox obsahuje aj LED televízor s vysielaním aktuálneho zápasu Zemplína. Skyboxy majú osobitné sociálne zariadenia," pokračuje klub v tlačovej správe.

Veľká VIPka po novom nesie pomenovanie Silver VIP. Jej veľkosť je viac ako 70 metrov štvorcových. Tak ako zo skyboxov, aj z tejto VIPky je parádny výhľad na ihrisko – nielen zvonku, ale aj zvnútra, keďže celá strana miestnosti od ihriska je presklená. Kapacita na sedenie je 50 ľudí. K dispozícii sú miesta na sedenie na pohodlných kreslách, za stolom alebo na vysokých barových stoličkách. Zápas môžete sledovať nielen naživo, ale aj na LED obrazovkách. Vysoký štandard dopĺňajú aj úplne vynovené sociálne zariadenia. V miestnosti sa vyníma veľký portrét slávneho odchovanca michalovského futbalu Igora Žofčáka.

Všetky tieto vylepšenia majú prispieť k zvýšeniu komfortu, útulnosti a lepšieho pocitu zo sledovania nášho obľúbeného futbalového klubu MFK Zemplín Michalovce. O ďalších inováciách na futbalovom štadióne bude klub informovať v ďalších dňoch.



Uverejnené: 14.12.2020 13:25:15
files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.