files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla nabíjala Novým Zámkom. Zápas blbec, hovorí Tomáš Torok

Už aj hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce poznajú v tejto sezóne ako chutí ligová prehra. Zverenci trénera Miroslava Chudého si túto pachuť nechtiac vychutnali v nedeľňajšej dohrávke tretieho kola Tipos Extraligy v domácom stretnutí s Novými Zámkami, ktorým podľahli 3:4.

Aj keď väčšie gólové šance mali Michalovčania, ktorí boli aj dlhšie v obrannom pásme súpera, vlastnými chybami sa pripravili o štvrté víťazstvo v rade a po prvýkrát v sezóne tak museli skloniť hlavy pred súperom. „Dnes nám nebolo súdené vyhrať,“ rozhovoril sa tréner Dukly Miroslav Chudý, ktorého zverenci pykali hlavne za individuálne chyby.

 

Prakticky všetky štyri góly dosiahli Nové Zámky nie po tom, že si vypracovali šance, ale potom, ako im na ne „nabili“ Michalovčania. „Prvých desať minút z našej strany bolo dobrých. Potom ale prišiel gól súpera, hneď na to druhý. Zatiaľ, čo oni vyťažili z minima maximum, my sme celý zápas nedokázali nájsť cestu ku gólom. Hrali sme komplikovane. Vždy, keď sme sa dostali do hry, súper nás dokázal potrestať. Či už to bolo po znížení na 1:2, alebo po vyrovnaní na 3:3. Snaha z našej strany bola, chýbala nám ale kvalita a lepšia cesta k úspechu,“ pokračuje Miroslav Chudý, podľa ktorého športový život prináša aj takéto dni. „Je to proste šport. Nemôžeme teraz z toho robiť tragédiu. Favorit môže niekedy aj prehrať. Ako som povedal, dnes sme nenašli cestu k víťazstvu. Hosťom gratulujem k výhre.“

V michalovskej zostave tentoraz chýbal nielen kapitán Vladimír Mihálik, ale aj útočníci Dávid Šoltés a Samuel Mlynarovič. Veľmi dobre ich zastúpili mladíci Samuel Chalupa a Tomáš Torok, ktorí dokonca dostali šancu od trénera Chudého aj v samom závere. Syn bývalého slovenského reprezentanta a majstra Slovenska Torok sa mu za to odvďačil aj gólom, keď šesť minút pred koncom zrovnával na 3:3. „Je škoda, že to nestačilo na to, aby sme bodovali,“ smútil po prehre Torok, pre ktorého to bol prvý presný zásah v sezóne. „Prvých desať minút sme mali veľmi dobrých. Potom ale oni chytili také mementum zápasu. Strelili dva góly a my sme už iba doťahovali. Treba povedať, že všetky góly sme im pripravili my našimi chybami. Paradoxne, oni ani nemali nejakú vyloženú šancu. Nadreli sme sa na vyrovnanie a hneď na to inkasujeme...,“ pokračuje michalovský útočník. Aj podľa jeho ďalších slov nebolo v nedeľu Michalovčanom súdené bodovať. „Bol to taký deň blbec. Prehra nás samozrejme mrzí, pretože Zámky boli hrateľné. Prehrali sme si to sami. Zápas sme nezvládli.“

 

Po troch výhrach tak už aj Michalovčania poznajú ako chutí ligová prehra. „Musíme sa z toho jednoznačne poučiť. V piatok by sme mali hrať doma proti Liptovskému Mikulášu, ktorý k nám príde po karanténe. Musíme na nich vybehnúť a ukázať, že sme silný tím, či už fyzicky, alebo mentálne. Nám teraz chýbala obeta v tých ťažkých priestoroch pred oboma bránkami. To nám nesmie chýbať v ďalších dueloch. Boli sme až príliš mäkkí. Nebudem ale klamať, chýbal nám aj šiesty hráč, diváci. Divák tu je fantastický. Zažil som ho v minulej sezóne a v takýchto momentoch nám vedel dodať sily. Teraz na tribúne chýba a chýba nám. Všetci veríme, že sa to čoskoro zmení...,“  dodáva na záver Tomáš Torok.

Peter Brendza



Uverejnené: 25.10.2020 22:50:23 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.