files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla s prvou prehrou, Novým Zámkom podľahla 3:4

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce utrpeli prvú tohtosezónnu prehru, keď na domácom ľade v dohrávke tretieho kola Tipos Extraligy nestačili na Nové Zámky, ktorým podľahli 3:4. Michalovčanom na body nestačili ani góly Mareka Bartánusa, Tomáša Matouška a Tomáša Toroka. Zverenci trénera Miroslava Chudého budú najbližšie v hre budúci piatok 30. októbra, kedy o 17.30 hod. privítajú Liptovský Mikuláš.

 

O hosťoch išiel po ich prvých odohraných dueloch veľmi dobrý chýr a hráči HC Mikron ho potvrdili aj na Zemplíne. Hrali účelový hokej založený na poctivej defenzíve a výkone brankára Kiviaha. Ten hneď v samom úvode musel riešiť prieniky Hickmotta a Bartánusa, pri oboch mu ale pomohla obrana, ktorá veľmi dobre tiesnila michalovských strelcov. Fínsky brankár ustál situáciu aj v presilovke po vylúčení Feretu. V trinástej minúte sa naopak zablýskalo na druhej strane, keď Škorvánka prekvapil Martin Andrisík. Ešte väčší šok zažil favorit o štyri minúty neskôr, kedy Škorvánek zle rozohral puk a Ondrušek mu ho poslal do bránky (0:2).

V úvode druhej časti mohli hostia dokonca navýšiť svoje vedenie, 45 sekundovú presilovku o dvoch hráčov ale nevyužili a hneď na to inkasovali. Z trestnej lavice sa totiž zapojil okamžite do hry Bartánus, ktorý dostal puk za obrancov HC Mikron a rutinérsky znížil na 1:2. Michalovčania ale naďalej kopili chybu. Ďalšiu, tentoraz zlú rozohrávku obrancu Ťavodu, potrestal opäť Ondrušek (1:3). V druhej polovici druhej časti sa hralo iba v obrannom pásme Nových Zámkov. Michalovčania z toho vyťažili gól v poslednej minúte, keď v presilovke tečoval strelu Southorna do siete Matoušek.

V tretej časti sa začalo michalovské naháňanie za vyrovnaním. Dosť dlho ale domáci narážali na dobre postavené hradby hosťujúceho tímu, ktorý síce prišiel iba so šestnástimi korčuliarmi, no na jeho hre sa to vôbec neprejavilo. Michalovčanom sa nakoniec podarilo rovnať výsledok, keď v 54. Minúte Tomáš Torok pretlačil puk až do siete. Domáci sa ale dlho z vyrovnania netešili. O necelú minútu sa totiž zo skrumáže na druhej strane presadil Záhradník a hoci domáci následne vrhli všetky sily do útoku, vyrovnať sa im už nepodarilo ani v presilovke, ani v následnom power-play.

HK Dukla Ingema Michalovce - HC Mikron Nové Zámky 3:4 (0:2, 2:1, 1:1)
Góly:
24. Bartánus (Mašlonka) oslab/1, 40. Matoušek (Southorn, Lalancette) pres/1, 54. Török (Chalupa, Češík) – 13. Rogoň (Zahradník, Bajtek), 17. Ondrušek, 30. Ondrušek, 55. Zahradník (Rogoň).
Vylúčení:
4:3. Presilovky: 1:0. Oslabenia: 1:0. Rozhodovali: Kalina, M. Korba - Kacej, Beniač. Bez divákov.
HK DUKLA INGEMA: 
Škorvánek – Zeleňák, Southorn, Ventelä, McCormack, Ťavoda, Bdžoch, Ragan, Zekucia – P. Regenda, Lalancette, Korhonen – Takáč, Hickmott, Bartánus – Matoušek, Galamboš, Mašlonka – Chalupa, Češík, T. Török.
HC MIKRON:
Kiviaho – Hain, Holenda, Drtina, Västilä, Ordzovenský, Fereta – Hämäläinen, Bajtek, Giľák – Rogoň, Ondrušek, Zahradník – J. Jurík, Holovič, D. Okoličány – Andrisík.



Uverejnené: 25.10.2020 19:06:18
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.