files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín remizoval v Nitre 1:1

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce remizovali v jedenástom kole Fortuna ligy na pôde FC Nitra 1:1, keď ich jediný gól strelil z pokutového kopu na konci prvého polčasu Ismar Tandir. Zverenci trénera Jozefa Majoroša tak ukončili prvú polovicu základnej časti s deviatimi bodmi na priebežnom desiatom mieste. Najbližšie budú v hre budúcu sobotu, kedy sa predstavia na pôde Spartaka Trnava.

 

Tréner Jozef Majoroš, ktorému chýbal kapitán Igor Žofčák, našiel miesto v základnej zostave aj pre dve nové posily Abdulrahmana Taiwa či Martina Bednára. Po uspávacom priebehu prvých minút udreli na začiatku desiatej nečakane domáci. Tí potrestali sled chýb hráčov MFK Zemplín. Najskôr Faško prenikol cez Kolesára, v pokutovom území našiel Gatariča, ktorého neustrážil Taiwo a chorvátsky útočník si neotvoril len svoj gólový účet v Nitre, ale aj v samotnom zápase. Vyrovnať mohol o desať minút neskôr Taiwo, Šipoš jeho strelu dobre pokryl a poradil si aj s tiesnenou strelou nigérijského útočníka z 25. minúty. Skóre sa mohlo meniť aj na druhej strane a opäť by v tom mal prsty Gatarič, ktorý prekonal aj Markoviča, Vojtko však na bránkovej čiare odvrátil loptu na rohový kop. Opraty zápasu postupne začali preberať do rúk Michalovčania. Tým sa aktivita vyplatila krátko pred koncom polčasu, keď Trusu fauloval v pokutovom území Podohorin a Ismar Tandir z pokutového kopu vyrovnal na 1:1.

Hneď v úvode druhého dejstva podnikli domáci rýchlu kontru, Gatarovičovej strele ale chýbali centimetre. Viac aktivity aj naďalej mali na svojich kopačkách Nitrania. Tí mohli skórovať po Faškovom priamom kope skoro z hranice pokutového územia, jeho strela sa ale neujala. Ospalý obraz hry sa nemenil ani v ďalších minútach. Obaja aktéri vyčkávali na chyby súperov. Udrieť mohol v 72. minúte striedajúci Popovits, jeho štipľavú strelu z hranice šestnástky vyrazil Šipoš na rohový kop. V tomto čase už mali väčšiu aktivitu na kopačkách Michalovčania, ktorí ju už ale na druhý gól v sieti domácich nepretavili a duel tak skončil deľbou bodov.

FC Nitra – MFK Zemplín Michalovce 1:1 (1:1)
Góly: 10. Gatarič – 43. Tandir (11 m).
Žlté karty: 43. Faško, 62. M. Adamec, 83. Kolčák – 59. Soler.
Rozhodovali: Smolák – Pozor, Čajka. Bez divákov
FC: Šípoš – Kuník, Podhorin, Kolčák, Magda – Mustafič, M. Adamec – Gatarič, Faško, Chobot (81. Danek) – Vrábel (71. Franko).
MFK ZEMPLÍN: M. Markovič – M. Kolesár, Soler, F. Vaško, M. Vojtko – M. Bednár – Phillips, Neofytidis, Taiwo (72. Popovits) – M. Trusa (85. Ivanov), Tandir.



Uverejnené: 24.10.2020 19:07:25 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.