files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Miluj ma, nový singel Vlada Bučka

Michalovčan Vlado Bučko pred rokom predstavil svoj prvý singel s názvom Tancuj so mnou. Teraz prichádza s novinkou Miluj ma. Producentsky ju zastrešil známy gitarista a producent Jimi Cimbala.

 

Skladba vznikla k textu Jána Miľovčíka, ktorý Vladovi otextoval aj skladbu Tancuj so mnou. Janko mi text poslal cez messenger, keď som bol v práci. Po prečítaní som musel prerušiť strihanie reportáže, zobral som gitaru a zaspieval som si ho tak, ako sme ho nahrali,“ priblížil Vlado Bučko, ako pesnička vznikla. Demo nahrávka oslovila aj Jimiho Cimbalu. Povedali sme si, ako by to malo znieť a pustili sme sa do práce. Nahrávku sme skompletizovali ešte v auguste, ale chcel som ju zverejniť až s klipom a ten čas je práve teraz, doplnil Vlado.

 

Klip nakrúcali v blízkosti Zemplínskej šíravy, na miestach, kde Vlado vyrastal. Scenár som si vymyslel sám. Dotvoriť, nakrútiť a zostrihať mi ho pomohol šikovný kameraman Dušan Pehanič. Chcel som mať v klipe červený kabriolet. Ochotne mi ho požičal  kamarát Dominik Melcer. V klipe si zahrali šikovní mladí ľudia Nikola Rácová a Radovan Pastyrik. S  kostýmami mi pomohla módna návrhárka Drahomíra Adamová. Šaty, ktoré má Nika v klipe na sebe, sú z jej dielne,“ predstavil účinkujúcich Vlado. Časť klipu, kde je vidieť Vlada, nakrúcali v ateliéri, u fotografa Luda Földyho. „ Ľudo bol veľmi ochotný, v zaplnenom kalendári fotenia našiel voľný termín a umožnil nám urobiť interiérové dokrútky. Mal na starosti aj nasvietenie scény. Na to, aby som sa neleskol dohliadala vizážistka Evka Rybnická, priblížil nakrúcenie klipu Vlado. Pozrieť si ho môžete na Vladovom youtube kanáli.

Skladbu „Miluj ma“ Vlado nahral v nahrávacích štúdiách spoločnosti RANDAL GROUP PRODUCTION v Seredi. Na spevy dozeral Zoli Tóth a o finálny zvuk nahrávky sa postaral Jimi Cimbala. Aj keď je to na druhom konci republiky, vždy tam cestujem rád. Zoli a Jimi vedia urobiť správnu, tvorivú atmosféru, v ktorej sa nahráva veľmi príjemne. A myslím si, že sme si sadli aj ľudsky, čo je veľmi dôležité,“ uzavrel Vlado.



Uverejnené: 02.10.2020 09:47:58 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.