files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Trebišov ulovil brankára s extraligovými skúsenosťami

Káder druholigového HK 2016 Trebišov začína naberať na kvalite. Vedenie klubu sa dohodlo s prvými hráčmi, ktorí by mali hájiť farby ambiciózneho druholigistu v sezóne 2020/21.

Zdravé jadro ostalo

V prvom rade sa nové vedenie klubu chcelo dohodnúť s hráčmi, ktorí tu boli v minulej sezóne. V tej nasledujúcej dres HK 2016 opäť oblečú bratia Tomáš a Šimon Strížovci, no a kapitánom bude Dušan Kobeľa. „Dohodli sme sa aj s ďalšími hráčmi z minulej sezóny. Ide o brankárov Erika Pisia, Mateja Kudľáka a Mareka Jesenka, a hráčov Martina Dolgoša, Dávida Antala, Františka Bojkuna, Martina Schnellyho, Jaroslava Hanesa a Jána Šikoru,“ poznamenal pre náš portál tréner Richard Šechný.

V Trebišove bude opäť pôsobiť bratská dvojica Tomáš a Šimon Strížovci (foto facebook HK 2016)

 

Novou posilou brankár Tomáš Halász

Vedenie klubu chce ale vlani šiesty tím druhej ligy skupiny Východ posunúť vyššie a preto chce káder posilniť. Nový tréner Richard Šechný už oslovil viacero hráčov. Prvý z nich, s ktorým sa vedenie dohodlo na zmluve, je skúsený 30-ročný brankár Tomáš Halász. Odchovanec košického hokeja vlani chytal v najvyššej Tipsport lige za MAC Budapešť a okrem Košíc v minulosti pôsobil aj Bardejove, Vítkoviciach, Olomouci, Pardubiciach, Moste, Mladej Boleslave, či Znojme. Halász ešte pred troma týždňami bojoval o miesto v košickom HC v try-oute. „Sme veľmi radi, že sa nám podarilo podpísať brankára, ktorý chytal v nadnárodnej MOL lige, ako aj v najvyšších súťažiach na Slovensku a v Čechách. Tomáš má svoje kvality a v súťaži nám určite pomôže. V kontakte sme boli už dlhšie. Keď sa mu nepodarilo uspieť na try-oute, definitívne sme sa dohodli,“ poznamenal Richard Šechný, ktorý avizuje aj ďalšie vystuženie kádra. „Naďalej pracujeme na posilnení obrany a útoku. V ďalších dňoch zverejníme ďalšie mená, s ktorými sme sa dohodli.“

Peter Brendza



Uverejnené: 04.09.2020 09:37:47 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.