files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Obrazom: Michalovská Dukla začala prípravu bez legionárov

Ako jeden z posledných tímov najvyššej Tipsport ligy začala prípravu na novú sezónu aj michalovská Dukla Ingema. Ambiciózny tipsportligista sa prvý týždeň bude pripravovať na suchu, na ľad by mali ísť jeho hráči od budúceho pondelka. K dispozícii vtedy už budú aj legionári, ktorí po príchode do Michaloviec išli do povinnej karantény.

 

Na úvod tréningu privítal všetkých hráčov v šatni tréner Miroslav Chudým s celým realizačným tímom a športový riaditeľom Petrom Tirpákom.

 

Prvý tréning absolvovali hráči Dukly pod vedením nového kondičného trénera Petra Mihaľa v Mestskej športovej hale. Ďalšie fotky nájdete v platenej sekcii...

Na ľad od pondelka

Práve kondičná príprava na suchu a lekárske prehliadky budú prvotýždňovou hlavnou časťou tréningového procesu Dukly. „Prvý týždeň bude taký zoznamovací. Hráči absolvujú prehliadky, testy a budú aj fasovať výstroj. Naplánovali sme to tak, aby sme všetky tieto veci vyriešili v priebehu týždňa, aby od pondelka, kedy by sme mali ísť na ľad, neboli žiadne problémy,“ poznamenal Peter Tirpák, športový riaditeľ Dukly Ingema.

Bez legionárov, no so štyrmi juniormi

V Michalovciach už je pätica legionárov. Kanaďania Hickmott, Southorn a McCormack spoločne s Fínmi Korhonenon a Ventelom momentálne absolvujú povinnú karanténu. Ďalší Kanaďan Christophe Lalancette a Slovinec Jurij Repe prídu v najbližších dňoch. Po piatich a negatívnom teste na COVID-19 by sa mali pripojiť k tímu. Jeho zvyšok absolvuje týždennú prípravu na suchu pod vedením nového kondičného trénera Petra Mihaľa. Tomu budú počas týždňa chýbať aj jednotliví hráči. Každý deň sa určitá skupinka z nich podrobí v Šaci lekárskym testom. Pondelkový tréning tak vynechala sedmička (Bdžoch, Giľák, Zekucia, Šoltés, Zeleňák, Bartánus, Spilar). Na tréningu chýbal z rodinných dôvodov aj brankár Tomek. K dispozícii bola aj štvorica juniorov Dávid Hájnik (vrátil sa z Fínska), Adam Stripai, Jakub Ragan a Matej Farkaš.

 

Boli na pondelkovom tréningu: Stanislav Škorvánek, Vladimír Glosár, Samuel Chalupa, Tomáš Torok, Peter Galamboš, Vladimír Mihálik, Tomáš Matoušek, Marek Mašlonka, Ján Ťavoda, Adam Stripai, Matej Farkaš, Jakub Ragan, Dávid Hájnik, Samuel Takáč, Samuel Mlynarovič. 



Uverejnené: 10.08.2020 11:22:45
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.