files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Sedem opitých vodičov na michalovských cestách. Pod vplyvom alkoholu šoférovali muži, ženy aj kamionisti

Michalovskí policajti sa cez víkend nezastavili. Zadokumentovali až sedem prípadov, kedy boli vodiči posilnení alkoholom. O prípadoch píše polícia na svojom facebooku.

Ešte vo štvrtok večer 33-ročný muž z Ukrajiny viedol nákladné vozidlo s návesom a to ťahač značky VOLVO v obci Vyšné Nemecké, kde bol zastavený a kontrolovaný MZJ RHCP PZ Sobrance. Počas kontroly bol podrobený dychovej skúške s výsledkom 1,37 mg/l, čo je po prepočte 2,85 promile. Pri vedení takého typu vozidla je vplyv návykovej látky obzvlášť nebezpečný. Iba o pár minút na tom istom mieste policajti zastavili ďalšieho 33-ročného muža z Ukrajiny, ktorý taktiež riadil nákladné vozidlo s návesom MAN. Aj tento bol podrobený dychovej skúške s výsledkom 1,11 mg/l, čo je po prepočte 2,31 promile.

V piatok takmer na pravé poludnie spôsobil v Michalovciach dopravnú nehodu 42-ročný miestny muž, ktorý po nehode z miesta zbabelo ušiel. Neutekal dlho, lebo policajná hliadka ho chytila pred obytným blokom, kde býva. Dychová skúška objasnila dôvod jeho úteku. V dychu mal 1,25 mg/l, čo je po prepočte 2,60 promile. O 42-ročnom mužovi z Ukrajiny, ktorý v sobotu v katastrálnom území obce Vinné skončil s autom v lese, sme už informovali. Jeho výsledok dychovej skúšky bol 1,28 mg/l, čo je po prepočte 2,67 promile.

V sobotu ráno v rekreačnom stredisku Kamenec, v katastri obce Kaluža na Zemplínskej Šírave, viedla 19-ročná žena z okresu Svidník motorové vozidlo Citroen, pričom čelné sklo mala prekryté uterákom. Policajti vodičku podrobili dychovej skúške s výsledkom 0,76 mg/l, čo je po prepočte 1,58 promile.

Iba chvíľu po tejto udalosti už policajti prijali oznámenie o nehode BMW, ku ktorej došlo na Zemplínskej Šírave pri stanovom mestečku Kaluža. 27-ročný vodič zo Spiša nezvládol riadenie a narazil do odstaveného Peugeotu. Dôvod odhalila dychová skúška s výsledkom 0,78 mg/l, čo je po prepočte 1,63 promile. V sobotu o pár hodín neskôr, taktiež na Zemplínskej Šírave, viedol 28-ročný muž motorové vozidlo BMW, pričom pri kontrole bol podrobený dychovej skúške s výsledkom 0,60 mg/l, čo je po prepočte 1,25 promile.



Uverejnené: 03.08.2020 16:22:54 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.