files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Obrazom: Zemplínske derby korisťou Pavloviec

Už prvé kolo IV. ligy Juh spolu dva zemplínske celky. ŠK Strážske sa hotoval na pôde OŠK Pavlovce nad Uhom zabodovať, nakoniec ale všetky body ostali doma. Pavlovčania zvíťazili 2:1.

Za slnečného počasia začali lepšie domáci. Tí svoju aktivitu pretavili na úvodný presný zásah, keď sa po centri z ľavej strany presadil v dvanástej minúte Ján Smoľák. AJ vo zvyšných minútach prvého polčasu boli Pavlovčania lepším tímom. Navýšiť skóre mohol Sninský, jeho strelu ale vyškriabal Hrubovčák na rohový kop. Práve brankár ŠK bol najväčšou prekážkou pre strelcov Pavloviec, ktorí si ešte v prvom polčase na ňom viackrát vylámali zuby. Aj v druhom dejstve zo začiatku pokračovali súboje brankára hostí s domácimi strelcami. V 65. minúte už ale Hrubovčak kapituloval, keď ho prestrelil Slinčák. Od tohto momentu sa obraz hry zmenil. Jej tón začali udávať hostia, ktorí znížili po pokutovom kope. Hneď na to mali tri čisté šance na vyrovnanie, ktoré ale nevyužili. No a keď sa v samom závere neujali ani dve tutovky domácich, zápas skončil ich tesným víťazstvom.

OŠK Pavlovce nad Uhom – ŠK Strážske 2:1 (1:0)

Góly: 12. J. Smoľák, 65. Slinčák – 72. L. Lukáč (pok. kop).

Žlté karty: 45. J. Smoľák, 71. Dargaj, 75. Tsabedze – 63. L. Lukáč.

Rozhodovali: Židišin – Cisko, Štefanič.

OŠK: Liutnianskij – Jarabek, Novák, Dargaj, M. Gomboš, E. Varga (66. Princz), J. Smoľák, Ezeagu, Ľ. Slinčák (86. Sočuvka), Tsabedze, Sninský.  

ŠK: Hrubovčák – F. Pavúk, A. Devečka, Michaliv, Kuľha, Kokočák, M. Ivanko (71. Lipovský), Ciganoc, Lorinc, Hirjak, J. Porvaz (46. L. Lukáč).  



Uverejnené: 03.08.2020 10:58:32
files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.