files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín aj s novými tvárami zdolal Mezokovesd

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce zvíťazili v generálke na novú sezónu na domácom trávniku nad popredným tímom maďarskej ligy Mezokovesdi SE 1:0. O všetkom rozhodol gól Nigerčana Sidibeho ešte zo štrnástej minúty. Hralo sa bez divákov a netradične až dvakrát šesťdesiat minút.

Pre Michalovčanov bol súboj s maďarským tímom jediným v rámci krátkej prípravy na novú sezónu. Aj preto sa hralo viac, ako je pôvodne čas zápasu. „Neviem, či to mám brať ako generálku, keďže sme nastúpili aj s dvoma hráčmi, čo sú u nás na skúške. Bol to zaujímavý zápas so šancami na oboch stranách. V druhom polčase už bola hra rozháranejšia, viac sa striedalo a zápas už nemal také tempo,“ poznamenal po zápase tréner Michalovčanov Jozef Majoroš.

Jediný gól zápasu zaznamenal Sidibe Modibo

Bez Konstantinidisa s Hovhannisjanom, na skúške Dominik Žák a Emilio Daoulias

Káder Zemplínčanov sa počas krátkej prestávky výrazne zmenil. Zmluvy skončili sedmičke hráčov (Kira, Grič, Turík, Danko, Carrilo, Diarra, Peter Kolesár), na ďalšom pôsobení sa nedohodli ani Pásztor s Kvocerom. Preč je aj Savvidis a po novom aj dvojica Hovhannisjan a Konstantinidis. Arménsky útočník je na skúške v Nitre, Konstantinidis sa nezapojil do prípravy. Aj preto sa Michalovčania museli pozrieť po pravom obrancovi. Ich voľba padla na Emilia Daouliasa, ktorý naposledy pôsobil v Atromitose Atény. Jozef Majoroš skúšal aj Dominika Žáka, odchovanca Baníka Ostrava. Chýbal kapitán Žofčák a aj nová posila, stredný obranca Filip Vaško. K dispozícii mal viacerých dorastencov na čele so sedemnásťročným gréckym stopérom Volanakisom, ktorý sa nedávno dohodol s Michalovčanmi na zmluve.

Fakty zo zápasu

MFK Zemplín Michalovce - Mezokovesdi SE 1:0 (1:0)

Gól: 14. Sidibe.

MFK ZEMPLÍN: Dehtiar (61. Dráb) – Daoulias (70. M. Kolesár), Soler (90. Vovkun), Volanakis (98. Loffay), Vojtko (70. Mendez) – Neofytidis – Popovits, M. Begala (70. Trusa), Žák (90. M. Tóth), Phillips (98. Sova) – Sidibe (70. Hirnij).



Uverejnené: 03.08.2020 09:20:54
files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.