files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Bol žúrovať na Zemplínskej šírave?

V piatok v noci viedol 36-ročný muž z okresu Michalovce motorové vozidlo zn. Hyundai po cestách pri Zemplínskej šírave.

Počas dopravnej kontroly bol podrobený dychovej skúške s výsledkom 0,95 mg/l, čo je po prepočte 1,98 promile. Jeho konanie je o to závažnejšie, že má trestným rozkazom Okresného súdu v Michalovciach uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidla, ktorý mu končí v roku 2024. O prípade informuje polícia na svojom facebooku.

V piatok (26.6.) okolo 21.00 hod. viedol vozidlo zn. Škoda Octávia 27-ročný vodič z trebišovského okresu bez súhlasu a vedomia držiteľa vozidla a bez príslušného vodičského oprávnenia v stave vylučujúcom spôsobilosť po požití alkoholických nápojov viedol vozidlo po ceste III. triedy od obce Hrčeľ smerom na obec Veľaty v trebišovskom okrese, kde spôsobil dopravnú nehodu a z miest odišiel. Bezprostredne po nehode ho policajti OO PZ Michaľany vypátrali a podrobili dychovej skúške s výsledkom 0,73 mg/l alkoholu v dychu, čo je viac ako 1,5 promile. Vodiča zadržali, umiestnili do cely policajného zaistenia. Už čelí obvineniu za neoprávnené používanie cudzieho motorového vozidlo v súbehu s prečinom ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za ktoré mu hrozia až dva roky vo väzení. 

V sobotu (27.6.) krátko po polnoci policajti OO PZ Strážske zastavili vodiča, ktorý počas jazdy prešiel s vozidlom zo svojho jazdného pruhu do ľavého v obci Nacina Ves v michalovskom okrese. Pri kontrole vodiča (50) z uvedenej obce podrobili dychovej skúške s výsledkom 0,90 mg/l alkoholu v dychu (1,87 promile). Vodičovi bol vodičský preukaz zadržaný a ďalšia jazda zakázaná. Policajti vodiča obmedzili na osobnej slobode a umiestnili do cely policajného zaistenia. Ako obvinenému za prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky mu hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok.



Uverejnené: 29.06.2020 10:57:22 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.