files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Polícia nachytala ďalších opilcov za volantom, pil Michalovčan aj Trebišovčan

V Košickom kraji si vodiči naďalej nedajú povedať. V minulých dňoch polícia nachytala ďalších, niektorí navyše šoférovali bez vodičského oprávnenia.

"hokejovavystroj"

V piatok, krátko po 22.00 hod., viedol 38-ročný muž z Trebišova bez vodičského oprávnenia motorové vozidlo po ceste jednej z obcí v okrese Trebišov. Počas kontroly bol podrobený dychovej skúške s výsledkom 0,99 mg/l, čo je v prepočte 2,06 promile. V piatok večer si za volant „potúžená“ alkoholom sadla aj 37-ročná žena z okresu Košice - okolie, pričom pri kontrole v mestskej časti Košíc bola podrobená dychovej skúške s výsledkom 1,05 mg/l, čo je po prepočte 2,19 promile. Aj 45-ročný muž z okresu Košice - okolie si za volant auta sadol v stave vylučujúcom spôsobilosť viesť motorové vozidlá, keď pri policajnej kontrole nafúkal 1,18 mg/l, čo je 2,46 promile.

V sobotu ráno 50-ročný muž z Košíc viedol v Košiciach motorové vozidlo, pričom pri kontrole bol podrobený dychovej skúške s výsledkom 0,88 mg/l, čo je v prepočte 1,83 promile. V nedeľu, krátko po 04.30 hod. viedla 18-ročná vodička zo Spišskej Novej Vsi bez vodičského oprávnenia motorové vozidlo, pričom s vozidlom vyšla na vyvýšený obrubník, ktorý sa nachádza vedľa budovy jednej z čerpacích staníc. Počas kontroly bola podrobená dychovej skúške s výsledkom 0,91 mg/l, čo je v prepočte 1,92 promile. V nedeľu poobede pravdepodobne z dôvodu neprispôsobenia rýchlosti jazdy 35-ročný muž z okresu Michalovce nezvládol odbočovací úkon a zišiel mimo cesty vľavo. Pri dokumentovaní dopravnej nehody bol podrobený dychovej skúške s výsledkom 1,32 mg/l, čo je 2,75 promile. "Okrem uvedených prípadov nafúkali ešte ďalší piati vodiči motorových vozidiel, s výsledkom okolo jedného promile," píše sa v tlačovej správe polície.



Uverejnené: 22.06.2020 15:33:51 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.