files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Bude pokračovať prerod baranov na lišiakov aj v ďalších dňoch?

Už štyria hráči Banskej Bystrice a jeden tréner sa v týchto dňoch upísali ambicióznemu tímu Tipsport ligy HK Dukla Ingema Michalovce. Ten po siedmej priečke vo svojej premiérovej sezóne medzi slovenskou elitou chce ísť v tej nasledujúcej vyššie. Pomôcť k tomu by mu mali aj víťazné tipy práve od „Baranov“. Bude teda pokračovať prerod baranov na líšky aj v ďalších dňoch?

Prechod na Zemplín najskôr ohlásili dve opory z lanskej sezóny – obranca Vladimír Mihálik a rovnako starý tridsaťtriročný útočník Marek Bartánus. Dukla navyše podpísala aj Tomáša Matouška, ktorý má s Bystricou dva tituly a v týchto dňoch im dal podpis na zmluvu aj kanadský útočník Jordan Hickmott, ktorý patrí k najobávanejších forvardom v Tipsport lige. Keď k tomu prirátame aj asistenta trénera Ivana Droppu, ktorý do Michaloviec prichádza takisto z Banskej Bystrice, je to už solídna zbierka od trojnásobného majstra. „My sa chceme posúvať ďalej. Po postupe do najvyššej súťaže chceme ísť vyššie ako bolo siedme miesto. Je logické, že sa obzeráme aj po hráčoch Banskej Bystrice, ktorá našej lige dominovala v posledných štyroch sezónach,“ zdôraznil pre náš portál manažér Dukly Peter Tirpák. Ten nechcel povedať, či bude pokračovať prerod baranov na líšky aj v ďalších dňoch (podľa našich informácii tak bude...). „Čo sa týka podpísaných hráčov, rozhodli sme sa ich predstavovať postupne prostredníctvom našej stránky a facebooku. Budeme v tom pokračovať aj v nasledujúcich dňoch,“ pokračuje Peter Tirpák.

Bude pokračovať prerod baranov na lišiakov aj v ďalších dňoch?

Michalovská Dukla podpísala a zverejnila už osmičku hráčov. K obrancovi Vladimírovi Mihálikovi, útočníkom Marekovi Bartánusovi, Tomášovi Matouškovi a Jordanovi Hickmottovi pribudli opätovné kontrakty s Jánom Ťavodom a Petrom Galambošom. V stredu Dukla predstavila aj brankársku dvojicu Vladimír Glosár a Tomáš Tomek, ktorý na Zemplín prichádza po dvojročnom pôsobení vo Zvolene. Samozrejme, nebude to iba o novicoch v kádri, ale aj o tých hráčoch, ktorí strávili nedokončenú sezónu v Michalovciach. „Zatiaľ sme predstavili troch – Ťavodu, Galamboša a Glosára. Ponuku na predĺženie kontraktu dostali aj ďalší z hráčov a tých, s ktorými sme sa dohodli predstavíme takisto v najbližších dňoch,“ uzavrel špekulácie Peter Tirpák.  

Peter Brendza



Uverejnené: 10.06.2020 13:25:01 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.