files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Thermal Šírava SPA Resort už kompletne v prevádzke

Thermalpark Šírava otvoril svoje brány po koronakríze v utorok 9. júna. V prevádzke sú vnútorné a vonkajšie bazény, ako aj bazény so zdravou termálnou vodou. Otvorený je aj Wellness s fínskymi saunami. Pre návštevníkov sú tiež k dispozícii rôzne relaxačné procedúry a masáže.

Počas nútenej odstávky sa v Thermalparku vykonávali rozsiahle rekonštrukcie vonkajších i vnútorných priestorov. „Došlo k výmene všetkých šmykľavých povrchov za povrchy s maximálnou drsnosťou a hygienickou udržateľnosťou. Nový šat dostali aj sprchy a toalety. Nezabudlo sa ani na šmýkačky, ktorých nosné konštrukcie boli upravené špeciálnou farbou do vlhkého priestoru,“ píše sa v tlačovej správe.

Úplnou novinkou sú zľavnené vstupy cez e-shop www.thermalpoint.sk, kde si môžu zákazníci oproti pokladni priamo na recepcii thermalparku zakúpiť vstupy vopred z pohodlia domova, bez čakania v radoch a navyše s výraznou zľavou. Okrem ubytovania v luxusnom 4* Hoteli Thermal Šírava, rezort ponúkne aj úplne novú možnosť ubytovať sa v štýlovo zariadených štúdiách a apartmánoch s názvom Residence Šírava***. Jedná sa o apartmánový dom, ktorý je od Hotela Thermal Šírava vzdialený cca 950 m. Tento dom by mal byť pre svojich prvých hostí sprístupnený už toto leto „Bezpečnosť a zdravie sú pre manažment thermalparku prioritou. Preto sa dôraz okrem iného kladie na dodržiavanie opatrení RÚVZ, ako je napr. meranie teploty zákazníkov pred vstupom, obmedzenie kapacity návštevníkov v areáli, zvýšená dezinfekcia priestorov a automatizovaná nepretržitá kontrola ukazovateľov kvality vody. Nerušený oddych a pokoj zákazníkom zaručia aj dvojmetrové odstupy medzi lehátkami. Dovolenka v thermalparku sa tak stáva jednou z najbezpečnejších dovoleniek, kde sa dá toto leto tráviť voľný čas,“ citujeme z tlačovej správy.




Uverejnené: 10.06.2020 11:08:37 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.