files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Pro-Hokej podporí kluby, na obzore aj národný pohár

Pre pandémiu koronavírusu predčasne ukončená sezóna bez odohraného play-off spôsobila v slovenskom profesionálnom hokeji veľké problémy. Neodohrali sa z diváckeho i televízneho pohľadu najatraktívnejšie zápasy, klubom spôsobili nemalé vrásky aj ušlé príjmy. Napriek tomu sa PRO-HOKEJ i kluby už zaoberajú prípravami nasledujúcej sezóny, ktorú obohatí aj nový súťažný formát.

V náročnej situácii sa spoločnosti PRO-HOKEJ v spolupráci s najväčšími partnermi Tipsport Ligy podarilo pre kluby zabezpečiť finančnú čiastku presahujúcu sumy z predchádzajúcich sezón. „Veľmi rád konštatujem, že naši partneri sa k vážnej situácii postavili veľmi ústretovo a vďaka našim dohodám PRO-HOKEJ podporí kluby v takmer stopercentnej výške pôvodného finančného plánu. Myslíme však už aj na novú sezónu a uvedomujeme si, že v dnešnej dobe je pre kluby náročné pripravovať svoje rozpočty bez ďalšej pomoci,“ povedal riaditeľ spoločnosti PRO-HOKEJ Richard Lintner.

Na spoločnom stretnutí vo Zvolene zástupcovia klubov diskutovali práve o ďalších možnostiach financovania, keďže ich mnohí lokálni partneri v dnešnej dobe zvažujú ďalšiu podporu hokeja. Kluby už pred pár týždňami vyzvali so žiadosťou o pomoc aj Slovenský zväz ľadového hokeja. „Zatiaľ k dohode nedošlo. Kluby nechcú len pasívne čakať, preto pripravujú obchodnú ponuku pre zväz, ktorá by mohla k dohode o pomoci napomôcť,“ uviedol Richard Lintner. Pro-Hokej so svojiminajväčšími partnermi nezaháľa a pripravuje nový súťažný produkt, ktorý bezpochyby obohatí nasledujúcu sezónu. „Spoločne s našimi partnermi Tipsport, Kaufland a RTVS sme pripravili slovenský ligový pohár s názvom Kaufland Super Cup Tipsport Ligy. Vďaka RTVS sa najzaujímavejšie zápasy ligového superpohára dokonca odvysielajú v priamych televíznych prenosoch počas rozbehnutej tipsportligovej sezóny 2020/2021,“ povedal riaditeľ spoločnosti PRO-HOKEJ Richard Lintner.

Atraktivitu ligového superpohára zvýši nasadenie prvej šestky tipsportligistov z predchádzajúceho ročníka. V boji o trofej ich doplnia dvaja postupujúci z kvalifikácie, v ktorej sa predstaví osem nominovaných slovenských klubov. Finálové zápasy by sa mali odohrať v januári 2021. „V súčasnosti intenzívne cítime beznádejný hlad po živej športovej emócii. Práve apríl a máj mal byť na našich obrazovkách plný domáceho a svetového hokeja vo vrcholnej kvalite. Oceňujeme preto nový hokejový produkt, prostredníctvom ktorého nášmu divákovi prinesieme boje tradičných klubových rivalov. Zároveň si plne uvedomujeme, že práve televízne prenosy podporia reštart športu v našej krajine,“ uviedol riaditeľ sekcie športu RTVS Matej Hajko. Všetky informácie o formáte Kaufland Super Cupu Tipsport Ligy predstaví PRO-HOKEJ spoločne s hlavnými partnermi na tlačovej konferencii pred začiatkom nového ligového ročníka.



Uverejnené: 14.05.2020 13:26:43 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.