files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

WinLand pred dôležitým zápasom

Hádzanári HC winLand Michalovce si na seba ušili poriadny bič. Po hladkom víťazstve v Pezinku totiž od nich každý očakáva v sobotu dva body. Ich súperom totiž bude celok z chvosta tabuľky Dubnica nad Váhom. Tá nezískala v priebehu súťaže ešte ani bod. Zápas sa uskutoční v sobotu o 17. 30 hodine v telocvični GPH.

 

Michalovce: Mužstvo HC winLand je zatiaľ v tabuľke na 8. mieste, keď v štyroch zápasoch dvakrát zvíťazilo ( doma nad Trebišovom 29:26 a naposledy v Pezinku 32:25 ) no rovnako tak aj prehralo ( v prvom kole v Šali 17:32 a takisto aj v Levoči 14.31). Družstvo sa tvorí za pochodu a pomaly do neho prichádza aj kvalita. Na posledný zápas v Pezinku za neho už nastúpila aj dvojica odchovancov sečovskej hádzanej Ján Frajkor a Lukáš Gamrát. Tréneri tímu si práve od týchto dvoch hráčov sľubujú veľký prínos pre kolektív.

 

Po dlhom čase opäť kompletný

Tréner Ladislav Štofa bol po zápase v Pezinku veľmi spokojný. „Podali sme kolektívny výkon, dobre zachytal brankár Bumbera a takisto sa chytil aj kapitán Mandžák. Veľmi dobrý dojem na mňa urobili aj dve nové posily Frajkor a Gamrát, ktorí k nám prišli len nedávno“. Práve títo dvaja skúsení hráči s extraligovými skúsenosťami hráči sú pre mladý tím winLandu veľkými posilami. „Obaja boli bez zmluvy a chceli prísť do nášho mužstva. Padla dohoda, že pokiaľ nebudú mať nové angažmán zostanú u nás“, doplnil Štofa. Toho teší aj čoraz lepšiaci sa zdravotný stav jeho hráčov. V nedeľu už nastúpil Bumbera, po zranení trénuje Piskay a v poriadku je aj zo zápasu v Levoči otrasený Regenda. „Vyzerá to tak, že po dlhom čase nastúpime opäť kompletní“, dodal Štofa k zdravotnému stavu svojho kádra.

 

V sobotu chcú vyhrať

Pohľad na tabuľku velí v sobotu winLandu vyhrať. Ich súper Dubnica nad Váhom je na poslednom mieste a v priebehu súťaže ešte nezískal ani bod. Tréner však krotí prehnaný optimizmus. „Je to len začiatok súťaže, mužstvá sú ešte nezohraté. Samozrejme chceme zvíťaziť, ale uvedomujeme si, že to nebude vôbec ľahké,“ podotkol Štofa. Jeho káder sa možno rozšíri o ďalších dvoch hráčov. „Momentálne rokujeme s extraligovými Košicami o možnosti hosťovania niekoľkých hráčov. Tréner Pavol Jano má záujem o to, aby málo vyťažení hráči jeho kádra hrali u nás a získavali tak hernú prax,“ pripomenul nám ešte tréner. Podľa najnovších informácií by už na sobotňajší zápas mali byť k dispozícii brankár Róbert Dulina a úderná spojka Jozef Bokol.

 

V minulom kole strelil kanonier Miroslav Mandžák 12 gólov. Koľko ich strelí v sobotu?



Uverejnené: 30.09.2010 21:50:48 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.