files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Veľké Revištia doma porazili Turňu

V. Revištia doma porazili v zaujímavom zápase Turňu. Po polčasovej remíze sa v druhom polčase dvakrát presadili len domáci a zvíťazili 3:1.

 

Vo Veľkých Revištiach sa ako prvý pokúšal streliť gól domáci Uhľár, no jeho strelu brankár Turne vyrazil a poradil si aj s dorážkou Škirdu. V 10.minúte fauloval pred šestnástkou Tokár a následný priamy kop hosťujúceho Pelegrima putoval nad. Ten istý hráč však o 7 minút neskôr hlavou predĺžil loptu na Krochtu, ktorý preloboval Makeľa a hostia viedli – 0:1. Domáci sa vzápätí po faule Zs. Gergelyho na M. Lakatoša dožadovali pokutového kopu, no píšťalka rozhodcu ostala nemá. V 26.minúte hlavičku Škirdu po centri Berezňáka chytil pozorný Kmetko v bráne hostí. V závere polčasu sa domáci predsa len dočkali vyrovnania, Apiari poslal z pravej strany loptu pred bránu, ktorá sa dostala do hosťujúcej svätyne. V. Revištia mali výborný vstup do druhého dejstva, v 48.minúte sa zblízka presadil Škirda a bolo 2:1. Po tomto momente hostia ožili a hlavne aktívny Pelegrin mal viacero dobrých príležitostí na vyrovnanie, no svoje šance zahodil a tak opäť udreli domáci, v 69.minúte Ivanko pekne uvoľnil Škirdu, ktorý popri brankárovi Kmetkovi strelil svoj druhý gól v zápase a zároveň zvýšil na 3:1. O tri minúty mohli domáci pridať ďalší presný zásah, na Lakatošovu dlhú prihrávku si nabehol striedajúci E. Danko, ale jeho lob skončil tesne nad Kmetkovou bránou. Na druhej strane strieľal Pelegrin, no gólman Makeľ stál na správnom mieste. V záverečných minútach sa už ani jedno z mužstiev strelecky nepresadilo, a tak všetky tri body ostali na domácej pôde.

 

Veľké Revištia – Turňa nad Bodvou   3:1 (1:1)

 

Góly: 40. Apiari, 48. a 69. Škirda – 17. Krochta

ŽK: Vislay, Pelgrin (obaja Turňa n./B.)

Pred 200 divákmi rozhodoval Cuprák.

TJ: Makeľ – Tokár, Mačuga, Š. Grendel, Berezňák – Apiari (65. E. Danko), Revák, Ivanko (82. Kondžura), Uhľár – M. Lakatoš (89. Francúz), Škirda.

 



Uverejnené: 26.09.2010 19:45:08 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.