files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla s treťou prehrou vonku v rade, Nitra skresala jej náskok na jeden bod

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce prehrali aj tretí duel na súperovom ľade v rade, keď Nitre v rámci siedmeho kola nadstavbovej časti o siedme až dvanáste miesto podľahli 3:5, hoci po necelých dvoch minútach viedli 2:0. O góly Dukly sa postarali Christophe Lalancette, Lukáš Hvila a Daniel Hančák. Zverenci trénera Miroslava Chudého sa po troch zápasoch vonku najbližšie predstavia doma. V utorok privítajú v rámci ôsmeho nadstavbového kola v tradičnom čase od 17.30 hod. Miškovec. Následne sa ešte predstavia v Budapešti a základnú časť ukončia v nedeľu 15. marca domácim zápasom s Novými Zámkami.

Michalovčania mali parádny vstup do zápasu. Už v štrnástej sekunde našiel Korhonen Lalancetteho a ten strelou z uhla nachytal Burgarta. Neubehli ani dve minúty a bolo 2:0 pre Duklu. V 105 sekunde nabil Toma Hvilovi, ktorý nezaváhal a vyhnal Burgarta z nitrianskej brány. Michalovský náskok mohol byť ešte vyšší, keby jeho hráči využili následnú presilovku po faule Mitcha Versteega. Náhradného brankára Nagyho však neprekonali. Čo sa nepodarilo im, podarilo sa v šiestej minúte domácim, konkrétne Yellowovi Hornovi, ktorý v presilovke znížil na 1:2. V desiatej minúte sa začínalo odznova. Minárik naservíroval puk Fominichovi, ktorý prekonal Suráka. V druhej polovici prvej tretiny ešte zaujala Pukkova strela, ktorý opečiatkoval žrď nitrianskej bránky.

Domáci vstúpili do tretej tretiny s presilovou hrou, keďže faulu sa na konci prvej časti dopustil Mesikämmen. Jeho vylúčenie síce Michalovčania ustáli, hneď na to ale putoval na trestnú lavicu Mašlonka a túto presilovku už Nitra využila, keď ju poslal do vedenia svojim druhým gólom v zápase Yellow Horn. Nitrania mohli navýšiť svoje vedenie pri šanci Čaládiho, ako aj pri vylúčení Štraucha. Nakoniec ale predsa išli do dvojgólového vedenia, keď Surák iba vyrazil strelu Kubku, ktorú dorazil do bránky Minárik. V samom závere druhej časti sa presilovky konečne dočkali aj hostia, vylúčenie Mezeia ale nepotrestali, keď najväčšiu šancu Mašlonkovi efektne zlikvidoval Adrián Nagy.

Nitre vyšiel aj úvod tretej časti. Strelu Blackwatera síce najskôr jeden z obrancov odpálil z bránkovej čiary, kanadský útočník si ale všetko vynahradil o niekoľko sekúnd neskôr, keď prekonal bezmocného Suráka, ktorý následne prenechal v bráne miesto Adamovi Trenčanovi. Michalovčania mohli znížiť, Nagy ale parádne vychytal Lalancetta. Prekonať sa ho podarilo až Danielovi Hančákovi, ktorý sa presadil zo skrumáže. Ďalší gól už ale diváci v Nitre nevideli a domáci sa tak po výhre dotiahli na Michalovčanov na jeden bod.

HK Nitra - HK Dukla Ingema Michalovce 5:3 (2:2, 2:0, 1:1)
Góly: 6. Yellow Horn (Kollár, Buček) pres/1, 10. Fominych (Minárik), 24. Yellow Horn (Morrison) pres/1, 35. Minárik (Kubka), 44. Blackwater (Morrison) – 1. Lalancette (Korhonen), 2. Hvila (Toma), 54. Hančák.
Vylúčení: 2:6, navyše Mašlonka 10. minút vrazenie na mantinel. Presilovky: 2:0. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Lokšík, Adamec – Jurčiak, Frimmel. Divákov: 1984.
HK: Burgart (2. Nagy) – Pupák, M. Versteeg, Rácz, Kubka, Mezei, Morrison, McNally, Sloboda – Scheidl, Kollár, Lušňák – Buček, Šiška, Blackwater – Čaládi, Yellow Horn, Csányi – Fominych, Minárik, Hrušík
HK DUKLA INGEMA: Surák (44. A. Trenčan) - Pukka, Ventelä, Hančák, Mesikämmen, Bdžoch, Vorobjev, Zekucia – Korhonen, Lalancette, Phillips – Giľák, Galamboš, Šimun – Štrauch, Linet, Mašlonka – Chalupa, Toma, Hvila - Borov.



Uverejnené: 08.03.2020 18:43:03 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.