files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Víťazné ťaženie Dukly sa skončilo v Miškovci

Víťazná séria hokejistov HK Dukla Ingema Michalovce sa skončila v piatok na ľade ich priameho súpera o play-off DVTK Miškovec, kde prehrali 1:2 po samostatných nájazdoch. Zverenci trénera Miroslava Chudého neprehrali päť duelov v rade. Svoje víťazné ťaženie začali ešte na konci základnej časti, keď zvíťazili v posledných troch dueloch a pokračovali v nadstavbe o siedme až dvanáste miesto, kde zase ukoristili dve víťazstvá.

A neboli ďaleko ani od šiesteho. V Miškovci po riadnej hracej dobe remizovali 1:1, keď na gól Beauvilliera zo začiatku tretej tretiny odpovedal päť minút pred koncom Samuel Chalupa, ktorý do siete tečoval Šimunovu strelu. V nájazdovej lotérii sa presadili dvakrát, Miškovec ale presne mieril trikrát a extra bod teda ostal za hranicami Slovenska. „Ja si myslím, že sme neboli ďaleko od víťazstva. Nájazdy sú vždy lotéria a sú aj o šťastí. To teraz sedelo na hráčoch Miškovca. My však musíme byť spokojní s tým, že sme získali bod. Bodovali sme v siedmom zápase v rade a v našej súčasnej situácii, keď sa bijeme o play-off je každý bodík dôležitý a každý má cenu. Aj tento z Miškovca,“ poznamenal na margo piatkového duelu tretieho kola nadstavbovej časti obranca Dukly Daniel Hančák.

Víťaznej sérii, mimochodom pre Duklu najdlhšej v sezóne, je síce koniec, no zverenci trénera Miroslava Chudého bodovali už v siedmom súboji v rade, čo taktiež nie je na zahodenie. Túto sériu budú môcť natiahnuť už v nedeľu, keď privítajú v tradičnom čase od 17.30 hod. ďalšieho maďarského účastníka Tipsport ligy MAC Budapešť. „Čaká nás náročný protivník, ľahkého ale v najvyššej súťaži niet. Čo si pamätám hrali taký nepríjemný hokej. Síce sme s nimi v tejto sezóne trikrát vyhrali, nemôžeme sa ale na to spoliehať. Musíme ísť od začiatku za víťazstvom, pretože sme už v nadstavbovej časti a zdá sa, že sa bude počítať každý bod. Aj preto si nemôžeme dovoliť strácať body na domácom ľade,“ pokračuje opora zadných radov Dukly, ktorá následne k nedeľňajšiemu súperovi dodáva. „Ako som povedal, hrajú taký nepríjemný hokej. Majú tam viacero hráčov zo zámoria a nie je im teda vzdialený tento štýl hokeja. Dvakrát sme ich v tejto sezóne doma zdolali a ja verím, že si v nedeľu pripíšeme tretie víťazstvo.“

Peter Brendza



Uverejnené: 29.02.2020 14:15:45 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.