files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Ťavodu čaká premiéra proti materskému Zvolenu: Budem rád, keď ich porazíme

Defenzívne rady michalovskej Dukly Ingema rozšíril v týchto dňoch skúsený 29-ročný Ján Ťavoda. Ten prišiel v rámci výmeny z Popradu, kde zase putoval holandský zadák Mike Dalhuisen.

„Udiala sa štandardná výmena. Poprad hľadal ofenzívnejšieho obrancu, Michalovce zase defenzívnejšie. Prišlo k dohode klubov. Tréner Chudý ma tu chcel už v lete. Vtedy sa to nepodarilo, teraz áno,“ konštatuje pre náš portál nová posila Dukly, pre ktorú budú Michalovce už piatym slovenským klubom. Okrem materského Zvolena a spomenutého Popradu hrával aj v Žiline či Banskej Bystrici a okrem nich okúsil v drese Gornyak Rudny najvyššiu kazašskú ligu. „Dúfam, že si v klube budem robiť také dobré meno, aké si tu urobil Mike Dalhuisen. Ja som skôr defenzívnejším typom obrancu. Verím, že ma ľudia tu budú mať rovnako radi ako jeho,“ pokračuje Ján Ťavoda.

Nováčik Tipsport ligy aktuálne bojuje o prvú osmičku zaručujúcu miesto v play-off. Aktuálne mu patrí deviata priečka, no nová posila verí, že nová posila je presvedčená, že Dukle najlepšia osmička neujde. „Určite je to v silách tímu,“ reaguje Ťavoda a následne dodáva. „Pre mňa osobne je hlavným cieľom vyhrať ligu. Som tu na to, aby som pomohol mužstvu získať body do tabuľky, nie do mojej štatistiky. Verím, že sa nám podarí postúpiť do play-off a tam je už možné všetko.“

Paradoxom je, že svoj prvý zápas odohrá Ťavoda v drese Michaloviec v piatok proti materskému Zvolenu. Na koniec tam ale nemá najlepšie spomienky... „Zápas proti Zvolenu nejako špecificky nevnímam. Stalo sa, čo sa stalo, viacerých nás poslali preč. Momentálne tam majú iba minimum Zvolenčanov. Ich výsledky nesledujem a budem najradšej, keď ich budeme porážať v každom vzájomnom zápase,“ dodáva na záver Ján Ťavoda.



Peter Brendza



Uverejnené: 09.01.2020 14:24:07 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.