files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovská Dukla opäť doplatila na nedisciplinovanosť: V Trenčíne sme sa porazili sami

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce vo svojom prvom zápase roka 2020 opäť siahali na cenný výsledok. V Trenčíne v súboji Dukiel ešte osem minút pred koncom remizovali 2:2 a držali tak v hre natiahnutie štvorzápasovej série, v ktorej bodovali aj trojzápasovej, v ktorej zaznamenali víťazstvá. Nič z toho ale nebolo. V poslednej desaťminútovke boli až trikrát vylúčení, čo súper dvoma gólmi využil na strhnutie zápasu na svoju stranu.

Aj po treťom meraní síl dvoch najlepších Dukiel na Slovensku platí, že body získava iba trenčianska. Tá po domácej výhre 3:0 a víťazstve 2:1 na Zemplíne trojbodový zisk zaznamenala aj v sobotu doma. Trenčianski vojaci sa ale na výhru poriadne nadreli. Michalovčania dokázali dvakrát Korhonenom a Mašlonkom zrovnať ich tesný náskok, cenný výsledok ale neudržali. „Prehrali sme si to sami,“ rozhovoril sa útočník Dukly Marek Mašlonka, ktorý narážal na michalovskú nedisciplinovanosť. V dobe, keď sa lámal duel totiž až traja Zemplínčania zohrievali trestnú lavicu. „Nie je normálne, že v takomto zápase hráme z posledných desať minút šesť v oslabení. A to ešte s takým súperom, ako je Trenčín, ktorý vás potrestá za všetko. Musíme byť koncentrovaní a nemôžeme sa nám stať, že v takomto čase vybehneme šiesti na ľad... Sami sme im ponúkli rozhodnúť zápas a oni to aj využili. Trenčín určite bol poraziteľný. O to viac táto prehra mrzí, že sme mohli získať aspoň cenný bodík. To by sme ale museli hrať koncentrovane celý duel, čo sa nestalo. Pokiaľ nebudeme disciplinovaní, nebudeme so silnejšími súpermi bodovať,“ pokračuje v kritickom tóne strelec druhého michalovského gólu.

Zverenci trénera Miroslava Chudého tak prišli o trojzápasovú víťaznú sériu, aj o sériu štyroch duelov, v ktorých bodovali. Novú môžu naštartovať už v pondelok na Troch kráľov, kedy o 17.30 hod. privítajú Liptovský Mikuláš. „Aj keď je Mikuláš v tabuľke posledný, ľahký zápas nečakám. Ľahký v tejto lige nie je totiž ani jeden. Navyše, my budeme v situácii, že musíme, oni môžu. Nečaká nás nič jednoduché, chceme sa ale pobiť o víťazstvo,“ podotýka Mašlonka, ktorý uviedol aj recept na pondelkové víťazstvo.Každému tímu sa hrá lepšie, keď dá rýchlo nejaké góly. Liptovský Mikuláš je ale húževnatým súperom. V sobotu trápil majstra z Banskej Bystrice, ktorý tam vyhral až po predĺžení. Musíme na nich vybehnúť a od začiatku nenechať nič na náhodu. Musíme hrať dobre v defenzíve, nerobiť chyby a hlavne sa vyvarovať hlúpych vylúčení, ktoré nás zrážajú dole.“

Peter Brendza



Uverejnené: 05.01.2020 14:26:23 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.