files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Reprezentačný ples mesta Michalovce opäť s bohatým kultúrnym programom

Už po trinástykrát, z toho šiestykrát v jednej z najmodernejších hál na Slovensku Chemkostav aréne, sa uskutoční v sobotu 18. januára reprezentačný ples mesta Michalovce. Organizátori opäť pripravili bohatý kultúrny program.

O prvých hosťoch sme vás už informovali. Hlavným ťahákom by mal byť český komik Ludek Sobota a na ples príde aj najznámejší otecko na Slovensku Vladimír Kobielský. Tešiť sa teda môžete na ich humor a zaujímavé príhody.

To všetko sa uskutoční pod moderátorskou taktovkou Patrika Vyskočila a Lenky Rakárovej, ktorú všetci poznajú pod umeleckým menom LeRa. Patrik Vyskočil je známy muzikálový herec, ktorý spieval napríklad aj v Ôsmom svetadiely Jána Ďurovčíka a účinkoval aj na pražskom divadle Brodway. LeRa je objavom hudobnej scény posledných rokov. Je muzikálovou speváčkou, no v poslednej dobe sa venuje aj rockovému spevu. Obaja okrem moderátorských schopností predvedú aj spevácke.  

Tak ako po minulé roky, aj tentoraz sa môžete tešiť na domáce hudobné talenty. Na plese vystúpi so svojimi hitmi Modern Talking reloaded, michalovská skupina Flegment a SZUŠ Talentum. Ako sme už informovali, na ples sa chystá aj michalovská speváčka Nika Karch, ktorá momentálne spieva so skupinou Rednex. Nika Karch, ktorá si v minulosti vo svojom rodnom meste zaspievala s Karlom Gottom, vystúpi s cymbalovkou FS Zemplín. Svoje spevácke umenie predvedie muzikálová herečka Lenka Machcníková, ktorá bola v minulosti aj vokalistkou Márie Čírovej.

Pripravená je aj bohatá tombola. Predpredaj vstupeniek na reprezentačný ples je v MSKS.




Uverejnené: 10.12.2019 10:33:48 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.