files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovská Dukla pod Pustým hradom s porážkou 2:5

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce prehrali v stretnutí 25. kola Tipsport ligy na ľade Zvolena po troch góloch v tretej tretine 2:5. Skóre duelu otvoril v druhej minúte Mike Dalhuisen, na 2:2 vyrovnával po zvolenskom obrate Peter Galamboš. Zverenci trénera Miroslava Chudého si svoj zápas 26. kola v Budapešti (3:1) predohrali už skôr, najbližšie tak budú v hre až v piatok 1. decembra, kedy v tradičnom čase od 17.30 hod. privítajú Detvu.

Michalovčania začali pod Pustým hradom výborne. V 35. sekunde putoval na trestnú lavicu domáci Marcinek a krátko pred jeho návratom Dalhuisen prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste – 0:1. Ďalšiu presilovku Michalovčania síce nevyužili, no aj tak mohli ísť do dvojgólového vedenia, únik troch na jedného ale na gól nepretavili. Na druhej strane domáci nič nevyťažili z početnej prevahy po faule Hančáka, po jeho návrate sa však skóre menilo. V sedemnástej minúte priťukol Fatul puk Patrikovi Maierovi a ten vyrovnal na 1:1. O minútu neskôr už Zvolenčania viedli. Štrauch sa spoza bránky natlačil pred Trenčana a popod jeho betóny pretlačil puk do siete 2:1.

V druhej tretine mali viac z hry Zvolenčania, zakaždým ale zlyhali na rodákovi z tohto mesta v bráne Dukly Adamovi Trenčanovi. Zvolenčan Trenčan si postupne poradil s trestným strieľaním McPhersona, strelami Švárneho a Špirka, a aj Tibenského, ktorého strelu skryl v rozštepe efektne do lapačky. Za nevyužité šance prišiel trest na druhej strane. Po chybe Koleniča sa do nájazdu dostal Peter Galamboš, ktorý vyrovnal na 2:2. V poslednej päťminútovke Michalovčania nič nevyťažili z vylúčenia Petráša a ani Šťastného, viac ako polovicu jeho trestu si však presunuli do tretej tretiny.

V početnej výhode ale na začiatku tretej tretiny gól nepridali. A nedali ho ani v nájazdoch Juuselu či Lukáša Hvilu, ktorí v tutovkách pálili iba do dobre postaveného Tomeka, Mašlonka v ďalšej šanci mieril do jeho prilby. Na druhej strane sa do gólového zakončenia dostal po chybe Korhonena Bonis. V 49. minúte už ale Zvolen viedol. Spomedzi kruhov napriahol Brook Trotter, ktorý ponad lapačku Adama Trenčana strelil tretí zvolensky gól. Chvíľu na to sa rútil na Tomeka Linet, ktorý ale pomedzi jeho betóny puk neprepasíroval. Trest prišiel na druhej strane. V 53. minúte sa uvoľnil Rastislav Špirko, ktorý definitívne zlomil zápas na zvolenskú stranu. O minútu neskôr sa rútil na Trenčana McPherson a po jeho strele bolo už 5:2. Ďalšie šance už domáci hráči na gól nepremenili, no aj tak po troch góloch v tretej časti zvíťazili nad ambicióznym nováčikom rozdielom triedy.

HKM Zvolen - HK Dukla Ingema Michalovce 5:2 (2:1, 0:1, 3:0)
Góly: 18. Maier (Fatul), 19. Štrauch (Šťastný), 49. Trotter (Betker, Bonis), 53. Špirko (Kelemen, Thompson),  54. McPherson (Maier, Bonis) – 2. Dalhuisen (Lalancette, Mašlonka) pres/1, 34. Galamboš (Juusela)
Vylúčení: 4:5. Presilovky: 0:1 Oslabenia: 0:0 Rozhodovali: Kalina, Juhász – Ordzovenský, Soltész. Divákov: 1623.
HKM: Tomek - Betker, Corrin, Fatul, Švarný, Drgoň, Maier, Tomko - McPherson, Trotter, Bonis - Thompson, Špirko, Kelemen - Štrauch, Šťastný, Kolenič - Tibenský, Petráš, Marcinek.
HK DUKLA INGEMA: A. Trenčan - Dalhuisen, Ventela, Vorobjev, Novický, Hančák, Kolba - Korhonen, Lalancette, Mašlonka - Juusela, Galamboš, Spilar - Safaralejev, Linet, Giľák - Chalupa, Toma, Hvila.



Uverejnené: 27.11.2019 20:28:16 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.