files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Siloví trojbojári z tímu ŠK Zemplín s viacerými úspechmi

Michalovským športovcom, či už jednotlivcom alebo kolektívom sa v posledných rokoch darí. Výnimkou nie sú ani siloví trojbojári z tímu ŠK Zemplín Michalovce, ktorí v poslednom období zaznamenali v medzinárodnej konfrontácii viacero významných umiestnení, či cenných kovov.

Na Európskom pohári telesne postihnutých športovcov v poľskom Wroclawi obsadil Ladislav Lechan st. štvrté miesto a Roman Macko piate miesto. Macko si svojim umiestnením vybojoval miestenku na svetový šampionát, ktorý sa uskutoční v roku 2020 v Dubaji.

Silovým trojbojárom pod vedením trénerskej dvojice Ladislav Lechan st. a Ladislav Lechan ml. sa darilo aj na svetovom šampionáte, ktorý sa uskutočnil v Nových Zámkoch. Radovan Mateusz obsadil v kategórii juniorov do 90 kilogramov štvrté miesto. Bronzová medaila mu ušla iba preto, že jeho váha bola o 0,20 kg väčšia ako tretieho pretekára, s ktorým dosiahli rovnaký výkon. Ďalší zástupca klubu Dominik Čiesla obsadil šestnáste miesto.

Na majstrovstvách sveta v Nových Zámkoch, ktoré sa konali od 20. do 27. októbra, si úspešne počínali aj ženy z tohto klubu. V kategórii Masters 1 do 52 kilogramov obsadila Marianna Hajduková druhé miesto, Eve Padovej sa v kategórii Open do 56 kilogramov ušlo ôsme miesto. Obe dievčatá sa na šampionáte prezentovali výbornými výkonmi, keďže dosiahli svoje osobné rekordy. Eve Padovej sa darilo aj v súťaži v tlaku na lavičke, kde obsadila druhé miesto.



Uverejnené: 06.11.2019 13:22:58
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.