files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Na priechode Vyšné Nemecké – Užhorod vyššia kvalita služieb pre autobusovú prepravu

Na slovensko–ukrajinskom cestnom hraničnom priechode Vyšné Nemecké Užhorod budú pondelkom 28. októbra ukončené dočasné obmedzenia pre autobusovú dopravu, ktoré boli zavedené z dôvodu rekonštrukčných prác administratívnej budovy hraničného priechodu. Autobusová doprava sa bude vybavovať v štandardnom režime na pracoviskách osobnej dopravy. Po realizovaných úpravách čaká na cestujúcich využívajúcich autobusovú prepravu vyšší komfort.

Colný úrad Michalovce oznamuje prepravcom, cestujúcim a podnikateľskej verejnosti, že od 28.10.2019 od 7:00 hod. sa ukončujú zmeny vo vybavovaní autobusovej prepravy na colnom hraničnom priechode Vyšné Nemecké. Všetky autobusy sa budú opäť kontrolovať štandardne na pracoviskách osobnej dopravy, a to pri vstupe na Slovensko aj výstupe na Ukrajinu. Zmenou je však vyššia kvalita priestorov a zabezpečenie zvýšeného komfortu cestujúcim a to vďaka rekonštrukčným prácam, ktoré realizovala finančná správa.

Už v pondelok 28.10.2019 sa tak skončia dočasné obmedzenia zavedené od 3.6.2019, ktoré boli nevyhnutné z dôvodu prebiehajúcich rekonštrukčných prác na administratívnej budove. Rekonštrukciou priestorov finančná správa docielila, aby mali cestujúci využívajúci autobusovú prepravu zabezpečené podmienky zodpovedajúce moderným štandardom, ktoré zvýšia komfort vybavovania cestujúcich pri colných a pasových kontrolách na hranici.



Uverejnené: 25.10.2019 13:59:54 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.