files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Káder MFK Zemplín sa rozrástol o najlepšieho hráča Michalovce Cup

Vedenie MFK Zemplín posilňuje káder aj krátko pred uzavretím prestupového obdobia. Tréner Šoltis počas leta privítal už šesť nových posíl a v utorok najvýchodnejší fortunaligista podpíše siedmu. Ide o španielskeho stredopoliara Pedrita, ktorý naposledy pôsobil v UD Logrones. O novej posile informuje na svojej internetovej stránke Denník Korzár.

Pedro Martínez García, ako znie celé meno tohto Španiela, prichádza do MFK Zemplín na prestup. „Ide o ofenzívneho záložníka, ktorý vie zahrať nielen v strede poľa, ale aj na krídle. Je odchovancom Villarrealu, za ktorý si v decembri 2017 pripísal aj jeden štart v skupinovej fáze Európskej ligy. Som presvedčený, že bude pre nás prínosom,“ povedal pre Korzár Marek Zahorčák, športový riaditeľ michalovského klubu. Pedrito v seniorskej kariére hrával predovšetkým za rezervný tím Villarrealu. Zaujímavosťou je, že v Michalovciach už hral. Bolo to v roku 2012, kedy sa tu predstavil s Villarrealom v rámci turnaja Michalovce Cup. „Vtedy bol dokonca vyhlásený za najlepšieho hráča turnaja,“ referuje pre spomínaný denník Marek Zahorčák. 

Pedro Martinéz Garcia si zahral aj v jednom zápase Európskej ligy (foto: internet)

Ako ďalej informuje Denník Korzár, nejde o posledné posily. Vedenie údajne pracuje ešte na dvoch hráčoch. Na skúšku má prísť 21-ročný stopér Jordan Barroilhet. „Je to urastený obranca, má výšku 196 cm. Futbalovo vyrastal v Montpellieri a posledný rok strávil v Španielsku, konkrétne v tretej najvyššej súťaži v tíme CF Peralada,“ podotýka Zahorčák, podľa ktorého ďalších slov sa v Michalovciach najbližšie objaví aj jeden útočník z Nigérie. „Už tu mal byť skôr, jeho príchod sa ale stále komplikuje. Ide o hráča, ktorý je reprezentantom svojej krajiny v kategórii do 23 rokov. So svojou takmer dvojmetrovou postavou by nám výrazne mohol pomôcť.“



Uverejnené: 26.08.2019 15:54:53 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.