files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Marián Hossa a Richard Lintner svorne o michalovskej Dukle: Pre Extraligu bude prínosom

Druhý najstarší hokejový turnaj v Európe Tatranský pohár navštívili aj viaceré hokejové osobnosti spod Tatier. Do Popradu zavítal napríklad bývalý kanonier NHL Marián Hossa a takisto aj šéf Pro hokeja Richard Lintner.

Oboch zaujalo aj účinkovanie michalovskej Dukly Ingema. Extraligový nováčik svoju premiérovú účasť na turnaji pretavil hneď vo finálovú účasť. Na to, či bude aj víťazom 72. ročníka turnaja si ešte chvíľu musíme počkať. Finále sa totiž kvôli viróze hráčov maďarského Miškolca, teda ich finálového súpera, odložilo. „Ja osobne fandím takýmto tímom, ktoré sú nováčikom a majú vysoké ambície. Budem im držať palce aj v Extralige, pre ktorú budú určite prínosom,“ zložil poklonu michalovskému celku Marián Hossa, ktorý v základnej časti NHL odohral 1309 zápasov, ku ktorým pridal ďalších 205 duelov v play-off.

Účinkovanie Michaloviec sa páčilo aj šéfovi Pro – hokej Richardovi Lintnerovi. Ten nechýbal na barážových zápasoch Dukly v lanskej sezóne a nevynechal ani jej letný galavečer na Moteli Kamenec. „Turnaj má výborné tempo a je zaujímavé, že o trofej zabojuje nováčik Tipsport ligy z Michaloviec. Ukázalo sa, že sa pripravujú veľmi poctivo a rozhodne nechcú byť iba do počtu. Aj toto popradské účinkovanie naznačuje, že sa môžeme tešiť na atraktívneho nováčika,“ uviedol na margo účinkovania Michaloviec v Tipsport lige Richard Lintner, ktorý takisto verí, že Dukla Ingema bude pre najvyššiu súťaž prínosom.

 

Marián Hossa si spolu s Richardom Lintnerom a Rastislavom Pavlikovským počas Tatranského pohára odskočili aj na golfové ihrisko vo Veľkej Lomnici, kde ukázali svoje umenie (foto: peter jesenský, hokej.sk).



Uverejnené: 26.08.2019 09:07:48 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.