files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Takto sa športovalo vo Veľkých Revištiach

 

Starosta Veľkých Revíšť, Martin Hrunka, spolu s obecným zastupiteľstvom usporiadali 21. augusta ôsmy ročník Športového dňa obce, venovaný obyvateľom a rodákom. Konal sa na miestnom futbalovom ihrisku za pomoci sponzorov, pri účasti približne troch stovák ľudí. Do športového dňa sa mohli zapojiť deti, mládež a  starší, ktorí ukázali aký veľký športový duch v nich drieme. Najväčšie potešenie im tohto roku urobilo pekné teplé počasie.


 

Merali si sily

 

Po privítaní obyvateľov dediny a hostí, prišiel na rad futbalový zápas . Futbal je v tejto obci veľmi populárny, veď nie náhodou sú účastníkom IV. ligy.  Okrem futbalu si niektoré ulice zmerali sily v  preťahovaní lanom. Najsilnejšou sa stala Závadská ulica, o trochu menej síl mala Revišská, v poradí tretie skončilo družstvo z Gajdoša a posledná priečka zostala Gajdošskej ulici. Snaha sa nedala uprieť nikomu, aj keď tí poslední, ak chcú byť nabudúce úspešnejší, by mali do nasledujúceho roka nabrať viac síl a trénovať. I mladí neupreli svoju snahu a aj oni sa športovo popasovali v pripravených disciplínach. Pre nich a deti boli pripravené loptové hry, beh či skok cez prekážky. Každý zo súťažiacich túžil po víťazstve. Ich túžba sa naplnila a stala sa skutočnou. Preto, že si všetci zúčastnení so sebou odniesli nejakú tú cenu, dá sa povedať, že vyhral každý. Menej úspešní vo futbalom zápase si odnášali poplanky z pekárne, ale víťazné mužstvo revišskej a závadskej ulice si odnieslo plný hrniec holubkov. 

 

Ročník vydarený

 

Spokojnosť bolo vidieť na každom športovcovi. Využili možnosť oddychu v dobrej atmosfére medzi svojimi a v príjemnom prostredí. Aj starosta obce hodnotil celý deň za pozitívne vydarený a úspešný. „Už teraz sa teším na budúci ročník a taktiež, že zúčastnení mali z tohto dňa radosť. Spokojní som nielen ja, ale aj obecné zastupiteľstvo. Potešilo nás, že si na túto akciu našli ľudia voľný čas a využili ho v prospech spoločenského stretnutia Revišťanov, ale samozrejme aj tých, ktorí majú k tejto obci blízko. V tento deň  u nás bolo sobotné chotárne šveto“, poznamenal na záver s úsmevom starosta. Ukončením dňa, ako to bývalo na všetkých predchádzajúcich ročníkoch, bola miestna ľudová veselica.

 

 

Martina Králiková

 



Uverejnené: 07.09.2010 09:00:20 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.