files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín má na lane dvoch ofenzívnych hráčov

V kádri MFK Zemplín Michalovce môžeme krátko pred začiatkom sezóny sledovať zatiaľ iba odchody. Tréner Anton Šoltis už nemôže počítať so stopérom Beskorovajnim (skončilo mu hosťovanie z Dunajskej Stredy), ďalším obrancom Špiriakom (takisto mu skončilo hosťovanie z Dunajskej Stredy), útočníkmi Tounkarom či Sulleyom (skončilo im hosťovanie z Lazia Ríma či Legie Varšava), ďalším útočníkom Zacharkivom či stredopoliarom Casadom (obom skončili zmluvy).

S Michalovcami sa priprauvjú Roland Černák aj Filip Korček (foto: internet)

Pri pohľade na kolónku príchodov zatiaľ nesvieti nikto. Prišlo iba trio Begala, Vojtovič a Špak, ktorí sa vrátili z hosťovania v druholigovom Trebišove. To by sa ale mohlo v najbližších dňoch zmeniť. Na skúšku totiž prišiel dvadsaťročný Filip Korček. Odchovanec košickej Lokomotívy naposledy hrával v rezerve Dukly Praha. S tímom sa pripravuje aj Roland Černák. Dvadsaťjedenročný útočník či ofenzívny stredopoliar mal prísť do Michaloviec na hosťovanie už v jarnej časti, kvôli zraneniu kolena z toho ale vzišlo. „Určite by bol pre nás obrovskou posilou. Musíme sa ale dohodnúť s Dunajskou Stredou a aj s ním. Keď sa tak stane, bude hrať za nás,“ poznamenal tréner MFK Zemplín Anton Šoltis, ktorý verí, že sa do konca prestupového obdobia zrealizujú aj ďalšie prestupy. „Všetko je to naviazané na to, či niekto od nás odíde. Máme niečo rozrobené, uvidíme ako sa to všetko vykryštalizuje do konca augusta, kedy končí prestupové obdobie.“

Podľa Štefana Laurinčíka je klub odkázaný aj na predaj hráčov (foto: Peter Brendza)

Okrem príchodov sa dajú očakávať aj odchody. Záujem o Michalovčanov po najúspešnejšej sezóne v histórii klubu je. Skloňujú sa hlavne brankár Kira a krajný obranca Rota. „Náš klub si nemôže dovoliť fungovať bez toho, aby sme nejakého hráča nepredali. Prestupové okno je otvorené, niečo je rozrobené, ale oficiálne nič nie je uzavreté. Uvidíme, ako sa to vyvinie,“ poznamenal predseda predstavenstva MFK Zemplín Štefan Laurinčík. Zmeny v kádri ale zrejme nenastanú do sobotňajšieho zápasu so Žilinou. „Asi nie! Aj keby došlo k dohode počítať nebudem môcť ani s Rolom Černákom, ktorý sa po zranení iba teraz začína pripravovať s tímom. Ešte nie je pripravený na to, aby absolvoval ligový zápas,“ dodáva Šoltis.

Peter Brendza



Uverejnené: 18.07.2019 10:06:40 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.