files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V Trebišove chytili Poliaka s drogami, hrozí mu až desať rokov

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Rožňave zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania  obchodovania s nimi, obvinil 29-ročného štátneho príslušníka Poľskej republiky.

Obvinený muž sa v piatok (12.7.) vo večerných hodinách pohyboval v jednej z obcí v okrese Trebišov, kde však policajnej hliadke pri kontrole nevedel hodnoverne preukázať svoju totožnosť. Zasahujúci policajt využil v zmysle zákona oprávnenie presvedčiť sa, či osoba nemá pri sebe zbraň, a okrem predmetov osobnej potreby muž pri sebe prechovával plastové vrecúško s 1,90 gramu sušiny zelenej farby, v ktorom bola aj čierna sklenená fajka s 0,08 gramu sušiny zelenej farby. Podľa predbežného vyjadrenia kriminalisticko-expertízneho ústavu išlo o rastlinný materiál rodu Cannabis, z množstva ktorého by bolo možné vyrobiť minimálne 8 bežných jednorazových dávok drogy.

Taktiež mal pri sebe vrecúško s hmotnosťou 3,32 gramov bielej kryštalickej látky, v ktorej bola expertízou zistená prítomnosť kofeínu s prímesou amfetamínu, a z tohto množstva by bolo možné vyrobiť minimálne 23 bežných jednorazových dávok drogy. Muž bol po vykonaní potrebných procesných úkonov umiestnený do cely policajného zaistenia. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na tri až 10 rokov.




Uverejnené: 15.07.2019 14:58:47 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.