files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla Ingema aj s brankárom Surákom, v hre ešte dvaja legionári

Káder nováčika Tipsport ligy sa skvalitňuje každým dňom. Vedenie klubu podpísalo už osem hráčov. Najskôr predstavili trojicu útočníkov s poslednou minulosťou v HC Košice Petra Boltuna, Petra Galamboša a Tomáša Hričinu. K ním pribudli fínsky zadák Konsta Mesikammen a jeho krajan, útočník Aki Juusela. Následne Dukla podpísala aj amerického obrancu Alexa Barrona a dvoch Kanaďanov – obrancu Codyho Sola a stredného útočníka Christophe Lalancetta.

Z nových tvári to ale nie je všetko. V týchto dňoch má podľa informácii Denníka Korzár do kádra pribudnúť aj ďalší fínsky obranca a útočník zo Švédska. „V hre bolo viac mien. Vedeli sme, na ktorých postoch sme sa potrebovali posilniť. V prvom rade sme chceli vyskladať dobrú defenzívu. Chceli sme aj Slovákov, ale tých je ťažko dostať do Michaloviec. Museli sme sa teda ubrať zahraničnou cestou,“ povedal pre Denník Korzár tréner Dukly Miroslav Chudý. Spolu s ruským útočníkom Igorom Safaralejevom tak bude mať Dukla Ingema osem legionárov. Po zavedení kvóty siedmych cudzincov v  zápase zostane jeden nazvyš. „Po dohode s vedením klubu sme sa rozhodli, že v kádri budeme mať osem cudzincov. Jednak kvôli konkurencii, ale aj pre prípad, že by sa nejaký z nich zranil. Keď budú všetci zdraví, budeme ich rotovať,“ dodáva pre Korzár Miroslav Chudý.

Brankár Filip Surák doteraz pôsobil iba v materskej Spišskej Novej Vsi

Michalovská Dukla ale lovila aj v slovenských vodách. Jej káder rozšíri aj brankár Filip Surák, ktorý doteraz pôsobil iba v Spišskej Novej Vsi. Surák rozšíril brankársky post, kde budú pôsobiť aj Adam Trenčan s Tomášom Tkačíkom z minulej sezóny a návrat do Michaloviec zvažuje aj Vladimír Glosár, ktorý vlani chytal za rezervu Nových Zámkov.



Uverejnené: 13.06.2019 10:39:09 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.