files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín bližšie k finále Slovnaft Cupu

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce urobili rázny krok k historickej účasti vo finále Slovnaft Cupu. V prvom semifinálovom dueli na pôde MŠK Žilina neprehrali a dokonca dokázali skórovať. Po remíze 1:1 boli spokojnejší určite viac ako hráči spod Dubňa, ktorí sa hotujú na druhý zisk národného pohára.

V pohárovej matematike uhrali výborný výsledok, ešte lepší ako bezgólovú remízu. Ba mohli aj viac. Na umelej tráve otvoril v 38. minúte skóre Jakub Grič, ktorý si výborne nabehol na center Igora Žofčáka. Hostia odolávali až do 68. minúty, kedy inkasovali po presnej hlavičke Mihalíka. Žilinčania svoj tlak do ďalšieho gólu nepretavili, a tak sú k nitrianskym brehom finále vzdialení obaja rovnako. „S takouto remízou sme nesmierne spokojní,“ rozhovoril sa tréner Michalovčanov Anton Šoltis. „Je pre nás o to cennejšia, že sme strelili aj gól. Práve takto sme si to predstavili. Čo sa týka pohárovej matematiky, obstáli sme výborne. Náš strelený gól môže byť rozhodujúci. Do odvety určite pôjdeme s postupovými ambíciami,“ dodáva michalovský lodivod.

Na novučičké Tehelné pole sa teší

V utorok v Žiline odštartovali Michalovčania sériu troch duelov na súperovej pôde. Následne ich čakajú ešte v nedeľu duel na novučičkom Tehelnom poli proti Slovanu Bratislava a pred odvetným pohárovým duelom sa predstavia ešte v Ružomberku. Na tie ale ešte nemyslia. V mysli totiž majú lídra súťaže a jeho vynovený stánok, na ktorom sa predstavia v nedeľu aj v televíznom prenose Orange Sport. „Ja osobne sa veľmi teším. Zahráme si na novom národnom štadióne. Dúfam, že prídu aj ľudia. Slovan je favoritom. Budeme sa mu to snažiť znepríjemniť,“ dodáva na záver Anton Šoltis.

Peter Brendza (foto: mšk žilina)



Uverejnené: 03.04.2019 13:57:53 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.