files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín v Žiline v prvom semifinále pohára remizoval 1:1

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce uhrali v prvom semifinále Slovnaft Cupu výborný výsledok, keď na ihrisku MŠK Žilina remizovali 1:1. Zverenci trénera Antona Šoltisa sa v prvom polčase gólom Jakuba Griča ujali vedenia, o vyrovnanie sa postaral v 68. minúte Jaroslav Mihalík. Odvetný semifinálový zápas sa odohrá v Michalovciach v stredu 17. apríla o 17.00 hod.

V prvom polčase síce mali viac loptu na svojich kopačkách „Šošoni“, Michalovčania ich ale umnou obranou vôbec nepúšťali do šancí. Až na konci prvej dvadsaťminútovky sa na hranici malého vápna uvoľnil Róbert Boženík, jeho strelu ale Bieszczad, ktorý dostal prednosť pred Kirom, skrotil. V 27. minúte pálil tesne nad Mihalík, o dve minúty neskôr Káčerovú strelu vyrazil na rohový Bieszczad. V 38. minúte zahrával na druhej strane priamy kop Igor Žofčák, jeho center našiel v päťke Jakuba Griča a ten otvoril skóre – 0:1. Vyrovnať mohol v 43. minúte Mihalík, jeho strela ale iba opečiatkovala žrď, a tak prvý polčas skončil tesným vedením Michalovčanov.

Aj v druhom polčase išlo hlavne o dobýjanie michalovskej brány. Domácim sa ale nedarilo v záverečnej fáze, Zemplínčania tak dlho odolávali. Až prišla 68. minúta a center striedajúceho Tomiča, ktorý našiel v pokutovom území Jaroslava Mihalíka a ten hlavou vyrovnal na 1:1. Viac za víťazstvom išli domáci. V poslednej desaťminútovke mohol najskôr nakloniť misky váh na ich stranu Tomič, ktorého hlavičku vytlačil Bieszczad. Následne Branislav Sluka strieľal z dobrej pozície vedľa a keď priestor brány netrafil ani Mihalíkov projektil, duel skončil remízou 1:1, po ktorej sú viac spokojnejší Zemplínčania.

MŠK Žilina - MFK Zemplín Michalovce 1:1 (0:1)
Góly: 68. Mihalík - 38. Grič.
Žlté karty: 41. Rota, 90. Trusa.
Rozhodovali: Smolák - Žákech, Bobko.
Divákov: 1492.
MŠK: Volešák - Kaša, Králik, Minárik (60. Tomič) - Majdan (62. Anang), Diaz, Káčer, Sluka Škvarka - Mihalík, Boženík (84. Balaj).
MFK ZEMPLÍN: Bieszczad - Rota, Grič, Beskorovajnij, Vojtko - Casado - P. Kolesár (90.+ Kountouriotis), Žofčák, Danko, Diarra (73. Trusa) - Sulley (79. Hovhanisjan)



Uverejnené: 02.04.2019 19:17:43 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.