files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Zahlasujte za projekt HK Mládež Michalovce

Raiffeisen bank opäť organizuje projekt pod názvom Gesto pre mesto. Do neho sa zapojil aj michalovský hokejový klub HK Mládež Michalovce, ktorý by chcel za ponúkaných 1000 eur vytvoriť stickhandlingovú tréningovú plochu. Pomôcť môžete michalovskému klubu aj vy. Stačí hlasovať zaň. Hlasuje sa tu.

Projekt je zameraný na stickhandlingovú plochu, ktorá bude slúžiť pre mládež počas letnej a zimnej hokejovej prípravy. Táto plocha bude slúžiť pre 200 detí z hokejového klubu HK Mládež Michalovce.Plocha sa bude využívať na rôzne hokejové hry a bude súčasťou tréningového procesu na suchu –rozvoj hokejových zručností (zlepšovanie palicovej techniky hokejistov). Realizáciou by sme pomohlizlepšiť zručnosť, taktiku a športovú hokejovú výkonnosť detí ako v klube, tak aj v meste Michalovcepočas náborových akcií kúpou plochy – ihriska – a špeciálnych pomôcok využiteľných na rozvojzručností mládeže.

Ako môžete požiadať o finančný dar?

Projekt do programu Gesto pre mesto prihlásite vyplnením jednoduchého online formulára na www.gestopremesto.sk. Uvediete základné údaje organizácie a opíšete plánovaný projekt. Po odoslaní formulára potvrdíte automaticky zaslaný e-mail, čím sa stáva projekt právoplatne prihlásený. Tá istá organizácia môže v jednom kvartáli prihlásiť len jeden projekt. Tá istá organizácia môže mať počas kalendárneho roka len jeden víťazný projekt.

Kto môže hlasovať za projekt, ktorý podporíme?

Hlasovať môže každá osoba staršia ako 18 rokov prostredníctvom online formulára na stránke www.gestopremesto.sk. Každá osoba môže v danom kvartáli hlasovať iba raz. Projekt, ktorý získal v danom meste najvyšší počet hlasov, zverejníme nasledujúci pracovný deň po skončení hlasovania.



Uverejnené: 30.03.2019 14:20:58 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.