files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Vražda a samovražda v Sobranciach?

 

 

Dnešný deň sa v Sobranciach začal tragédiou. Ráno bolo nájdené v dome na Ulici Sama Chalúpku telo dobodanej ženy a na povale telo jej obeseného manžela. Išlo o vraždu a samovraždu? Všetko videli ich deti.

Tento mŕtvy manželský pár našli dnes ráno v rodinnom dome v Sobranciach na ulici Sama Chalupku. Žena (39) mala na tele rezné rany a jej manžela (41) našli privolaní policajti obeseného na povale.  Na mieste bolo zistené, že žena bola zavraždená. Po obhliadke miesta činu sa začalo trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy a usmrtenia. Zatiaľ nie je nikto obvinený, pretože prípad je stále v štádiu vyšetrovania a zbierajú sa dôkazy.

 „Nebohá žena mala bodné poranenia, rezné poranenia a muž bol obesený na povale. Matka dvoch detí bola nájdená v komore na podlahe. Existuje osobný motív medzi manželmi, ale potvrdí to, alebo vyvráti až súdna pitva, alebo iné dôkazy, ktoré budú zdokumentované v tejto trestnej veci,“ vysvetlil krajský policajný vyšetrovateľ Ladislav Koribský.

To, či osobným motívom bola manželova žiarlivosť je teda zatiaľ iba pravdepodobné a všetko bude zrejme až po ukončení vyšetrovania. „Až podľa dôkazov budeme kvalifikovať to, čo sa udialo. Zatiaľ sú len indície prečo a z akého dôvodu sa to mohlo udiať. Vražednou zbraňou nebohej ženy bol kuchynský nôž. Porezaná bola v oblasti krku a mala bodné rany v oblasti hrudníka,“ uzavrel policajný vyšetrovateľ.

Na celom prípade je smutné aj to, že po manželoch ostali dve maloleté deti (deväťročný syn a štrnásťročná dcéra), ktoré to všetko  videli.  (VK)



Uverejnené: 26.08.2010 18:37:08 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.