files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Druhá výhra MFK Zemplín v príprave, Banskú Bystricu zdolal 1:0

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce zaknihovali v rámci prípravy na jarnú časť druhú výhru, keď na sústredení v Tatranskej Lomnici zdolali druholigovú Banskú Bystricu 1:0. O jediný gól zápasu sa postaral vekovo ešte dorastenec Arménec Armen Hovhannisyan. Zverenci trénera Antona Šoltisa odohrajú v príprave ešte jeden duel. V sobotu 9. februára o 14.00 hod. privítajú v generálke Bardejov.

MFK Dukla Banská Bystrica – MFK Zemplín Michalovce 0:1 (0:0)

Gól: 72. Hovhannisyan

MFK DUKLA: Krejčí (75. Ďurčo) – Starší (75. Gaško), Kupčík, Prikryl, Savič – P. Vajda, Snitka, Migaľa (26. V. Tóth) – Galič (75. Telúch), Polievka (72. Malík) – Gregáň (46. Bogdanovski)

MFK ZEMPLÍN: Bieszczad (70. Dehtiar) – Rota, Carrillo (85. Casado), Beskorovainyi (50. M. Kolesár), Špiriak (46. D. Petro) – Casado (70. Špiriak) – A. Diarra, P. Kolesár (25. M. Trusa), Grič, R. Černák – Tounkara (60. Hovhannisyan)

Tréner Anton Šoltis: „S výsledkom je spokojnosť, ale s predvedenou hrou nie. Trápili sme sa, viazla nám kombinácia a nevedeli sme sa presadiť. Okrem víťazstva nás môže tešiť jedine to, že sme neinkasovali. Súper sa dostal len do niekoľkých náznakov šancí. Predstavovali sme si však lepší výkon, chlapcom chýbal „drajv“, asi to bolo tým, že už sa tešili domov zo sústredenia a hlavami boli inde. Máme vrásky na čele, lebo pribudli nám ďalší zranení hráči, zápas nedohrali Peťo Kolesár, Beskorovainyi a Carrillo, ktorí rozšírili enklávu zranených.“

Zdroj: mfk zemplín (foto Róbert Andrejov)



Uverejnené: 02.02.2019 21:09:01 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.