files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín už aj s Dominikom Špiriakom, Španiel Casado príde vo štvrtok

Po jesennej časti siedmy tím Fortuna ligy MFK Zemplín Michalovce naďalej zbrojí. Po opätovnom návrate Sadama Sulleya na hosťovanie z Legie Varšava a príchode Gréka Kountouriotisa z Panathinaikosu Atény či Rolanda Černáka z Dunajskej Stredy prichádza taktiež na hosťovanie zo Žitného ostrova aj obranca Dominik Špiriak.

Dominik Špiriak môže hrať na poste stopéra, alebo krajného obrancu

Slovenský mládežnícky reprezentant už odohral druhý polčas stredajšieho prípravného zápasu s lídrom tretej ligy skupina Východ FC Košice (2:2). „Pricestoval som len v utorok a s mužstvom som ešte ani netrénoval, rovno som hral zápas. Súboj s Košičanmi mal solídne tempo a som rád, že sa mi doň podarilo dobre naskočiť. Zvykám si na nové prostredie, mesto vyzerá byť pekné, štadión sa mi taktiež páči a aj kolektív je výborný,“ poznamenal pre Denník Korzár slovenský reprezentant do 21 rokov. Ten sa na pôsobenie pri Laborci teší. „Ja sám som sa do Michaloviec pýtal. Teším sa, že Dunajská Streda mi to umožnila. Som veľmi rád, že tu môžem byť, našiel som tu dobré podmienky. Verím, že pomôžem sebe aj mužstvu. Máme veľkú šancu postúpiť do top šestky, stále bojujeme aj o pohár, takže máme o čo hrať,“ dodal pre Korzár 19-ročný Špiriak.

Novou tvárou v kádri je aj Arménec Hovhannisjan, ktorý prichádza z dorastu

To ešte nie je z noviniek v kádri všetko. Tréner Anton Šoltis z dorastu vytiahol Arménca Armena Hovhannisjana. No a vo štvrtok by mal privítať v kádri ďalšiu novú tvár, španielskeho defenzívneho stredopoliara Joseho Casada, ktorý naposledy pôsobil v Zlatých Moravciach. Naopak, ďalší Španiel Enzo Acosta podľa Denníka Korzár zamieri do druholigového Trebišova.

Španiel Casado by mal prísť vo štvrtok

Peter Brendza



Uverejnené: 23.01.2019 16:22:57 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.