files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Vaščáka Šoltis v tíme chce, on má záujem dokončiť začatú prácu

Po jesennej časti skončili zmluvy vo futbalovom MFK Zemplín dvojici skúsených Košičanov. Zatiaľ, čo Peter Kavka sa ešte chvíľu pripravoval s Michalovčanmi a momentálne rieši zahraničný angažmán, Blažej Vaščák netrénuje s nikým.

Skúsený 35-ročný ofenzívny univerzál dal na jeseň síce iba dva góly, no oba priniesli Michalovčanom tri body. Rozhodol domáci duel s Trnavou a skóroval aj v jesennej derniére v Podbrezovej. V oboch zápasoch Zemplínčania zvíťazili 1:0... „Naša dohoda znela do konca roka a potom sa uvidí. Nik sa so mnou nerozprával, takže som si vedel zrátať dva a dva,“ odpovedal pre Denník Šport Vaščák na otázku jeho predĺženia zmluvy s po jeseni siedmym tímom Fortuna ligy. „Uvidíme, možno sa situácia vyvinie a možno dôjde k obnoveniu spolupráce, no momentálne sa naše cesty rozchádzajú. S trénerom Šoltisom so sa rozprával, mal by o mňa záujem, no viac-menej je to záležitosť vedenia klubu. Z mojej strany je ochota ostať a dokončiť prácu, keďže sme si na jeseň vypracovali vynikajúcu východiskovú pozíciu,“ dodáva pre Šport Vaščák, ktorý sa momentálne pripravuje v Košiciach sám.

Koniec bohatej kariéry si ešte bývalý slovenský reprezentant a účastník Ligy majstrov nepripúšťa. „Jedna vec je si to pripúšťať a druhá, ako sa človek cíti. A ja sa na to necítim, aby som už skončil. Zdravotne som fit a myslím si, že aj herne mám čo ponúknuť. Mám rád futbal, od malička som sa mu venoval a ešte by som si ho chcel zahrať.“



Uverejnené: 18.01.2019 09:16:12 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.