files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V MFK Zemplín sa lúčia s dvojicou hráčov, traja legionári zatiaľ ostávajú

Prvý týždeň prípravy na novú sezónu majú za sebou futbalisti MFK Zemplín Michalovce. Prvý týždeň zakončili hernou previerkou na pôde po jesennej časti tretieho tímu maďarskej ligy DVSC Debrecen. V meste neďaleko hraníc neuspeli, keď prehrali 1:4.

Zemplínčania nezachytili úvod zápasu. V desiatej minúte prehrávali 0:2 a bolo prakticky po zápase. „Šancu sme chceli dať hlavne chlapcom na skúške a aj tým, čo nehrávajú často. Z tohto hľadiska to splnilo svoj účel. Čo sa týka samotného zápasu, viazla nám súhra a neboli sme kompaktní, čo sa však dalo očakávať, pretože v tomto zložení sme nastúpili prvýkrát. Na úvod prípravy sme hrali s veľmi kvalitným súperom, ale na to sa nechceme vyhovárať. Chlapci zistili, na čom ešte musia popracovať a kde sa potrebujú zlepšiť. Sme radi za túto previerku,“ skonštatoval pre Denník Korzár tréner MFK Zemplín Anton Šoltis.

 

Jurij Zacharkiv sa vo svojej michalovskej premiére uviedol gólom (foto: Róbert Andrejov)

Michalovský lodivod skúšal v Debrecíne viacerých adeptov na prvoligový dres. Na ihrisku sa objavila pätica z nich - Ostap Malaševskij, Erik Hlaváč, Enzo Mauro Arevalo Acosta, Lopez Da Silva Junior a Jurij Zacharkiv. „Niektorí sa ukázali v dobrom svetle, ale dvom sme poďakovali a rozlúčili sa s nimi. Nepresvedčili nás Hlaváč a Malaševskij, na ktorých to bol vyšší level. Zaželali sme im veľa šťastia, nech sa im darí v ďalšej kariére. Aj o tom je futbal, verím, že si chlapci nájdu nové kluby. Ostatných troch, teda Zacharkiva, Acostu a Juniora si nechávame a počas nasledujúceho týždňa sa rozhodneme, čo s nimi bude ďalej,“ podotkol pre Korzár michalovský lodivod. My len dodajme, že Michalovčania sú dohodnutí s Dunajskou Streodu na hosťovaní Rolanda Černáka a zo Žitného ostrova na Zemplín zrejme príde aj reprezentant do 21 rokov Dominik Špiriak. Do tréningového procesu sa v závere týždňa zapojili aj kapitán Igor Žofčák či Jozef Šimon Turík, ale aj legionári Lazarus Rota či Cheick Alan Diarra, ktorí na prvom tréningu v pondelok ešte chýbali. V nasledujúcich dňoch by už mal dôjsť aj Španiel Carillo a takisto aj reprezentanti do 21 rokov Denis Petro a Peter Kolesár.



Uverejnené: 13.01.2019 16:26:50 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.