files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Ples mesta Michalovce s bohatou účasťou športových legiend

Ako je známe, mesto Michalovce bude v roku 2019 Európskym mestom športu. Súvisí s tým aj niekoľko akcií, ktoré samospráva pripravuje. Prvou z nich je Ples mesta Michalovce, ktorého dvanásty ročník chcú organizátori poňať práve v športovom duchu. Na plese by nemali chýbať viaceré športové osobnosti zo Slovenska, ale aj z Čiech.

Michalovský ples sa uskutoční v sobotu 12. januára už po šiestykrát v najmodernejšej aréne na Zemplíne – Chemkostav aréne. Už teraz je známe, že sa na ňom zúčastnia viaceré športové osobnosti. Chýbať nebudú tréneri a kapitáni MFK Zemplín Michalovce, HK Dukla Ingema Michalovce a Iuventy Michalovce.

Na plese by nemal chýbať Richard Štochl

Ich menami sa ale menoslov osobností iba začína. Na plese sa zúčastní bývalý reprezentačný hádzanársky brankár a deväťnásobný najlepší hádzanár Slovenska Richard Štochl, bývalý slovenský futbalový reprezentant, dnes úspešný funkcionár Dušan Tittel, či známy bojovník Tomy Kid Kovács.

Pozvanie prijal aj majster Európy z roku 1976 Antonín Panenka

Pozvanie prijali dokonca aj futbalový majster Európy z roku 1976 Antonín Panenka a člen hokejového Triple Gold Clubu (víťaz NHL, majster sveta, olympijský víťaz) Jiří Šlégr. Medzi pozvanými sú aj viacerí predsedovia, či prezidenti športových zväzov a takisto aj jeden hokejový majster sveta a bývalý futbalový reprezentačný tréner (dvojica ešte účasť nepotvrdila).

A na plese by nemal chýbať ani člen Triple Gold Clubu Jiří Šlégr (na snímke s manželkou Luciou Královou, ktorá sa v roku 2005 stala Miss Českej repbuliky. Foto: internet).

My len dodajme, že Ples mesta Michalovce sa uskutoční v sobotu 12. januára. Organizátori opäť pripravili bohatý kultúrny program. Na plese vystúpi Gipsy Kings a Rico Sanchez. Tešiť sa teda môžete na zaujímavé oldies hity ako Bamboleo, Volare, Ma Minera, či Djobi Djoba. Okrem tejto kapely vystúpi aj skupina Modus. O módnu prehliadku sa postará Mišena Juhász, vystúpi aj sláčikové quinteto a chýbať nemôže ani FS Zemplín. To všetko pod drobnohľadom moderátorov Janky Hospodárovej a Milana Zimnéhokovala, teda rodených Michalovčanov, ktorí sa momentálne presadzujú na celom Slovensku. Tešiť sa môžete aj na viaceré dobroty z domácej kuchyne. Chýbať nebude ani dražba obrazov, z ktorej výťažok poputuje do dvoch michalovských materských škôl. Vstupenky si naďalej môžete zakúpiť v Mestskom kultúrnom stredisku.

Peter Brendza (foto: internet)



Uverejnené: 29.12.2018 13:53:23 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.