files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla na Spiši jednoznačne, pri výhre 6:2 až štyri góly vo vlastnom oslabení

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce zvíťazili v utorkovom predohrávanom stretnutí 30. kola St. Nicolaus I. ligy na ľade Spišskej Novej Vsi hladko 6:2. Pozoruhodné je, že až štyri zo šiestich gólov dali vo vlastnom oslabení. Dva góly zaznamenal Lukáš Hamráček, po jednom pridali Samuel Chalupa, Radovan Cútt, Radoslav Mesaroš a Mário Róth. Na zverencov trénera Miroslava Chudého teraz čakajú štyri domáce stretnutia v rade. Postupne privítajú Nové Zámky B (piatok 21. december), Prešov (štvrtok 27. december), HC Bratislava (sobota 29. december) a Dubnicu (piatok 4. január). Začiatky všetkých domácich duelov sú od 17.30 hod.

Michalovčania vyštartovali do zápasu s cieľom, čo najskôr ho zlomiť na svoju stranu. V prvej tretine súpera prestrieľali 21:5 a za svoju aktivitu boli aj odmenení. V prvej desaťminútovke nepotrestali faul Zekuciu. Následne prečkali vylúčenie Bdžocha a po ňom gólovo udreli, keď sa presadil Samuel Chalupa – 0:1. Do dvojgólového vedenia sa mohli dostať počas ďalšej presilovky, ani vylúčenie Halásza ale nepotrestali. Po jeho návrate však skórovali po druhýkrát, tentoraz bol šťastným strelcom Lukáš Hamráček. Aj v druhej časti zasypali Michalovčania brankára Suráka viacerými strelami. V tridsiatej minúte ale vyšlo domácim prečíslenie dvoch na jedného a Zekucia rozjasal divákov, ktorí následne zasypali ľad plyšovými hračkami – 1:2.

Spišiaci sa dlho z kontaktného gólu netešili. Pri vylúčení Banovského síce dostali ideálnu šancu na vyrovnanie, presilovku ale zahrali katastrofálne a v rozpätí minúty dvakrát inkasovali, keď sa presadili Cútt s Mesárošom. Po jej skončení predsa len domáci skórovali. O zníženie na 2:4 sa postaral Pishchalnikov. Michalovčania mohli svoje vedenie navýšiť v úvode tretej tretiny pri vylúčení Vantrobu. Presilovku ale nevyužili a mohli dokonca inkasovať, Trenčan ale pri šanci Finduru svoj tím podržal. Festival nevyužitých presiloviek pokračoval po fauloch Bdžocha na michalovskej a následne aj Vantrobu či Vartovníka na domácej strane. Spišiaci sa tri minúty pred koncom odhodlali k odvolaniu brankára. Po minúte sa navyše faulu dopustil Toma, domáci tím tak získal výhodu o dvoch hráčov. Michalovčania sa ale dostali z najhoršieho a Róth gólom do prázdnej brány definitívne zlomil odpor húževnatých domácich. Skóre duelu sa menilo ešte raz. V poslednej minúte sa opäť do prázdnej brány a opäť vo vlastnom oslabení presadil Lukáš Hamráček.

HK Spišská Nová Ves - HK Dukla Ingema Michalovce 2:6 (0:2, 2:2, 0:2)
Góly: 30. Zekucia (Ondov, Halasz), 37. Pishalnikov (Polomský, Koky) – 12. Chalupa (Toma, Hamráček), 17. Hamráček (Piatak), 35. Cutt (Korenko, Pulščák) oslab/1, 36. Mesaroš (Safaralejev) oslab/1, 59. Róth (Linet) oslab/1, 60. Hamráček oslab/1.
Vylúčení: 10:6, navyše Vantroba (Spišská Nová Ves) 10. minút nešportové správanie. Presilovky: 0:0. Oslabenia: 0:4. Rozhodovali: P. Korba - Homola, Ordzovenský. Divákov: 523.
HK: Surák - Knižka, Vantroba, Soveľ, Semeňák, Kyčák, Zekucia, Murashov - Mikula, Vartovník, Zwick - Halász, Polomský, Pishchalnikov - Ondov, Koky, Findura - M. Olejník, Nagy, L. Olejník.  
HK DUKLA INGEMA: A. Trenčan - Kolba, Bdžoch, Valečko, Hančák, Hopkovič, Novický, Korenko - Mesaroš, Piatak, Giľák - Banovský, Cútt, Pulščák - Róth, Linet, Safaralejev - Hamráček, Toma, Chalupa.



Uverejnené: 18.12.2018 20:13:05 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.