files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Streetballový aj futbalový turnaj počas Zemplínskeho "jurmarku"

 

 

Mestský úrad Michalovce – odbor školstva, kultúry a športu nezabudol na športuchtivých občanov ani počas 51. Zemplínskeho jarmoku. Počas neho zorganizuje streetbalový a futbalový turnaj. Obe tieto akcie sa budú konať v sobotu 21. 8. 2010 a majú zhodný názov O pohár primátora mesta.

 

Repríza úspešného streetballového turnaja

 

Po veľmi úspešnej minuloročnej premiére streetballového turnaja sa mesto rozhodlo za spolupráce s basketbalovým klubom 1. BK Michalovce zorganizovať  turnaj aj tento rok.  „Druhý ročník streetballového turnaja sa bude opäť odohrávať v areáli Základnej školy P. Horova , čiže na 8. ZŠ, kde budú pripravené štyri ihriská, povedal nám o turnaji Peter Biganič z basketbalového klubu.  Turnaj sa odohrá 21. 8. 2010,  v druhý deň Zemplínskeho jarmoku. Začína sa o 9. 00 a prihlásiť na naň môže ktorékoľvek družstvo. Na ihriskách základnej školy sa bude hrať v ôsmich kategóriách a to dievčatá a chlapci do 10, 14, 18 rokov, či kategórie mužov a žien bez obmedzenia veku. Tím musia tvoriť minimálne traja hráči plus jeden náhradník. Pre víťazné družstvá sú pripravené vecné ceny, ktoré venuje mesto aj klub. „V kategórií OPEN muži kde sa platí aj štartovné, bude okrem vecných cien aj finančná odmena. Družstvá zúčastnené v ostatných kategóriách štartovné neplatia“, pripomenul nám ešte Peter Biganič. Prihlášku, pravidlá a ostatné náležitosti turnaja nájdete aj na internetovej stránke basketbalového klubu www.1bkmi.sk.

Premiérovo aj futbalový turnaj

 

Streetballovým turnajom však aktivity mesta neprestávajú. Jeho predstavitelia sa rozhodli zorganizovať aj I. ročník futbalových majstrovstiev hráčov nad 50 rokov. Tento futbalový turnaj sa uskutoční na SOŠT, na Ulici partizánskej. Jeho začiatok je datovaný na 9. hodinu. Zúčastnia sa na ňom štyri družstvá a to Východ, Západ, Juh a Stráňany. Všetko potrebné náležitosti k turnaju ako aj podmienky prihlásenia nájdete na internetovej stránke mesta.                                               (pb)



Uverejnené: 20.08.2010 08:17:23 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.