files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovská Dukla privíta v repríze lanského finále Skalicu

Hokejový týždeň v Michalovciach, ktorý odštartoval priamym súbojom o prvú priečku v St. Nicolaus I. lige, pokračuje turnajom štyroch krajín reprezentácii do osemnásť rokov, zavŕšia hráči HK Dukla Ingema Michalovce. Tí v nedeľu v tradičnom čase od 17.30 hod. privítajú v repríze lanského finále Skalicu.

„Ingemáci“ sa na domácom ľade predstavia znova po týždni. Minulú nedeľu v priamom súboji o prvé miesto zdolali Martin hladko 5:1 a vystriedali tak ambiciózneho nováčika na čele tabuľky. „Víťazstvo nás veľmi potešilo. Ciele sú totiž jasne dané. Október sme nemali až taký silný, ako bol september. Všetko sme však zvrátili v zápase proti Martinu. Víťazstvo nás znova posunulo na prvú priečku, s čím sme spokojní,“ zdôrazňuje Erik Piatak, podľa ktorého sa v ďalších týždňoch či mesiacoch začne súťaž deliť. „Rozdiel medzi silnejšími a slabšími bude narastať. Naším cieľom je skončiť na prvom mieste. Samozrejme, na každého môže prísť nejaká kríza. My sa však určite pobijeme o to, aby sme do play-off išli z čo najvýhodnejšej pozície.“

Po týždňi na Michalovčanov opäť čaká šláger kola. Tetoraz v rámci toho sedemnásteho privítajú v repríze lanského finále Skalicu. Záhoráci sa podobne ako oni od úvodu pohybujú v prvej trojke. Po dvoch prehrách pred reprezentačnou pauzou v rade ale klesli v tabuľke na piate miesto. „Čaká nás ďalší súper, ktorý chce hrať o špicu tabuľky. Nám nezostáva nič iné, len sa na neho pripraviť tak, ako sme sa pripravili na Martin. Mali sme na to týždeň, takže určite nič nepodceníme a pôjdeme do toho naplno,“ podotkol Erik Piatak. Súbojov „Ingemákov“ so Záhorákmi sa v poslednej dobe odohralo viacero. V lanskej sezóne sa spolu ťahali o víťazstvo v prvej lige, takisto si zmerali sily aj v baráži. Môžu sa tímy ešte niečím prekvapiť? „Stále sa niečo nájde. Všetko je ale o tom, ako k tomu pristúpite. Dôležité je, aby nás nedostali pod tlak. Musíme sa vyvarovať oslabení, pretože Skaličania majú silné presilovky. Keď k tomu následne pridáme takú streleckú efektivitu ako proti Martinu, nemusíme sa o výsledok obávať,“ dodáva na záver center prvej michalovskej lajny.

Peter Brendza



Uverejnené: 10.11.2018 12:58:06 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.