files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Tenisový kanár ukončil sériu „žlto-modrých“ bez prehry

Spolu s víťazstvami v Slovnaft Cupe trvala séria michalovských futbalistov bez prehry šesť zápasov. Štyrikrát v lige nenašli premožiteľa a po zisku ôsmych bodov sa konečne vyštverali z posledného miesta v tabuľke. Každá séria ale raz skončí. Tá michalovská skončila s poriadne trpkou príchuťou, keďže v sobotu prehrali na Pasienkoch s lídrom tabuľky Slovanom Bratislava hanebne 0:6!

Michalovčania od úvodu ťahali za kratší koniec. Po chybách v defenzíve inkasovali v prvom polčase trikrát, rovnaký počet gólov dostali aj v druhom polčase. „Po takejto prehre sa iba ťažko hľadajú slová,“ vyjadril sa k tenisovému kanáru tréner MFK Zemplín Anton Šoltis, ktorý následne pokračoval. „Šesť inkasovaných gólov je strašne veľa. Nik z nás si to takto nepredstavoval. Treba si priznať, že sme to nezvládli. Táto prehra však môže byť aj na niečo dobrá. Keď sa z nej hráči poučia, bude to iba dobré. Musíme uznať kvalitu súpera, no na druhej strane, o výsledok sa aj treba pobiť. Nám sa to v sobotu nepodarilo. Bolo to o prístupe, aj o veľkom rešpekte. K zápasu. Do úvodného gólu to bolo z našej strany v poriadku. O tom je ale skúsený súper, že si počká na prvú šancu, ktorú chladnokrvne využije. Futbal sa rozhoduje v šestnástkach a my sme neboli dôrazní v ani jednej. Slovan potrestal naše chyby a vyhral zaslúžene. Ponaučením pre nás musí byť, že zápas sa hrá 90 minút. Nemôžeme po prvom inkasovanom góle takto spadnúť. Do Bratislavy sme prišli s nejakým cieľom, ktorý sa nám rýchlo rozsypal. Z tohto sa musíme do ďalších zápasov poučiť.“  

Séria michalovských futbalistov bez prehry sa teda skončila. Je len na nich, či vo zvyšných zápasoch jesennej časti odštartujú ďalšiu. Pokúsiť sa o to môžu už túto nedeľu, kedy od 15.00 hod. privítajú majstra FC Spartak Trnava. „Aj z toho zlého si niekedy treba zobrať pozitíva. To, čo sa už udialo nezmeníme, zmeniť môžeme iba to, čo ešte nastane. Všetko je to o nás, ako sa k tomu postavíme. Ja verím, že táto prehra nás môže nabudiť. Mužstvo ťahalo sériu bez prehry, ktorá nám výrazne pomohla. Nikto nečakal, že v súbojoch s celkami ako Trenčín, Ružomberok, Žilina či Dunajská Streda uspejeme až takto. Teraz sa musíme dívať dopredu. V nedeľu máme doma Trnavu a proti majstrovi chceme odštartovať novú sériu bez prehry,“ dodáva michalovský lodivod.  

Peter Brendza (foto: šk slovan bratislava)



Uverejnené: 05.11.2018 11:04:25 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.