files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Debakel MFK Zemplín na Pasienkoch

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce utrpeli v stretnutí 14. kola Fortuna ligy na bratislavských Pasienkoch so Slovanom Bratislava hrozivý debakel 0:6, keď po polčase prehrávali 0:3. Zverenci trénera Antona Šoltisa tak ukončili svoju štvorzápasovú ligovú sériu bez prehry. Najbližšie sa predstavia doma, keď v nedeľu 11. novembra už o 15.00 hod. privítajú majstra FC Spartak Trnava.

V 5. minúte po hrubej chybe hosťujúceho gólmana Kiru mimo šestnástky sa dostal k lopte Moha a jeho prudký center si poslal do vlastnej siete Carrillo. Druhý gól na ihrisku dominujúceho Slovana pridal v 20. minúte oblúčikom Moha. V 26. minúte po prvom rohovom kope belasých pridal Šporar polonožničkami tretí gól domácich. Po zmene strán druhý vlastný gól hostí "dosiahol" hlavičkou Beskorovajny. Do gólových šancí sa dostali aj hostia, najskôr Greif vyrazil loptu na roh a potom opečiatkovala brvno brány Slovana. V 67. minúte sólo Šporara zastavil až faul v šestnástke. Nariadený pokutový kop premenil Čavrič. Na poltucet upravil stav v 77. minúte Moha, keď si poľahky poradil s brániacim Rotom.

ŠK Slovan Bratislava – MFK Zemplín Michalovce 6:0 (3:0)
Góly: 5. vlastný Carrillo, 20. a 77. Moha, 26. Šporar, 48. vlastný Beskorovainyi, 67. Čavrič (11 m)
ŽK: 43. Sukhotskyy – 56. Nawotka, 66. Beskorovainyi, 90+. M. Regáli
Rozhodovali: Marhefka – Vorel, Poláček; 1099 divákov
ŠK SLOVAN: D. Greif – Apau, Bajrič, Bozhikov, Sukhotskyy – Ljubičič, De Kamps (75. Savičevič) – Čavrič (80. Cmiljanič), Holman (68. Dražič), Moha – Šporar
MFK ZEMPLÍN: M. Kira – Grič, Carrillo, Beskorovainyi – Rota, Turík, P. Kolesár, Iloski (46. M. Regáli), Nawotka – B. Vaščák (75. M. Begala), Sulley (46. Kurminowski)

Martin Ševela, tréner Slovana: "Pripravovali sme hráčov na to, že posledné výkony súpera neboli náhodné. Michalovce dosiahli veľmi dobré výsledky s tímami, ktoré by chceli hrať v hornej šestke. Vstup do zápasu sme mali veľmi dobrý. Dali sme vysoký počet gólov, takže v tomto smere je naše víťazstvo úplne zaslúžené. Mali sme aj ďalšie šance, ktoré sa mohli skončiť gólmi. V hre boli však aj úseky, ktorých sa musíme vyvarovať, pretože, keď sme boli pasívni súper hneď prevzal iniciatívu."

Anton Šoltis, tréner Michaloviec: "Z mojej strany ani nie je čo hodnotiť. Zápas bol vybavený za 25. minút. Chceli sme Slovan trochu potrápiť, aj keď sme mali proti sebe jasného favorita. Všade sme boli neskoro, prehrávali sme takmer všetky súboje. U mojich hráčov som videl veľký rešpekt. Dostali sme šesť gólov, čo je pre nás dosť kruté. Ale aj to futbal prináša."



Uverejnené: 03.11.2018 20:31:52 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.