files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michal Puškár získal titul Európskeho UEM Alpe Adria šampióna

 

Počas uplynulého víkendu si slovenský motocyklový reprezentant Michal Puškár (SG FIX racing) na Autodróme v českom Moste šiestym víťazstvom v sezóne zabezpečil titul tohtoročného Európskeho UEM AA šampióna v triede 125SP.

Celkový triumf v tomto profesionálnom motocyklovom šampionáte, ktorý patrí medzi najprestížnejšie na starom kontinente sa mu podarilo získať vďaka dostatočnému bodovému náskoku, aj keď do konca zostávajú ešte podujatia v Poľsku a Chorvátsku. Boj o celkové striebro a bronz je stále otvorený, hlavnými uchádzačmi sú Taliani Nicolo Trevisan a Alex Sirianni. V celkovom poradí figuruje 40 jazdcov z deviatich krajín.

 

Michal Puškár: ,, Druhýkrát v kariére, po piatich rokoch od prvého titulu a prvýkrát v tíme SG FIX racing sa mi podarilo získať titul Európskeho UEM AA šampióna aj keď víkend v Moste bol dosť náročný. V prvej kvalifikácii som havaroval a zranil si zápästie na pravej ruke. Aj napriek tomu sa podarilo získať siedmu pol postion v sezóne pred aktuálne celkovo piatym jazdcom tabuľky prestížnych majstrovstiev Nemecka Tomom Bushom (GER). Prvý rad na štartovom rošte doplnili Nicolo Trevisan z Talianska a Maďar Adrian Gyutai. V závode sa mi podarilo vybudovať si náskok, ktorý som potom kontroloval  až do cieľa. Chcem poďakovať majiteľovi teamu p. Štefanovi Bunčiakovi, partnerom, môjmu otcovi a všetkým vám, ktorí ste sledovali toto podujatie a  držali palce“.                                       (mp)



Uverejnené: 05.08.2010 11:08:37 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.