files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Sabinov vyhral rozdielom triedy

 

Omladené treťoligové Topoľany sa síce snažili a bojovali, ale na herne vyspelejší Sabinov to jednoducho nestačilo. Tento tím rozhodol o víťazstva prakticky už v úvode stretnutia, keď v rozpätí troch minút (od 8. do 11.min.) vsietil dva góly. Po zmene strán pridal tretí presný zásah, a tak zaslúžene zvíťazil rozdielom triedy.

Zaslúžené víťazstvo

Kormidelník šarišského celku Štefan Vargovčík bol po zápase nadmieru spokojný. „Naša výhra je úplne zaslúžená. Domáci tím sme v podstate nepustili do vážnejšej šance. Teší ma, že sme zaznamenali tri góly a ani raz sme neinkasovali. Navyše, vypracovali sme si aj ďalšie gólové príležitosti, ktoré sme však nepremenili,“ stručne zhodnotil priebeh súboja.

Rozhodli za tri minúty

Š.Vargovčík najviac ocenil aktivitu zverencov z úvodu duelu, kedy v krátkom časovom úseku zrazili Zemplínčanov na kolená. „Toto nám naozaj vyšlo, toto chlapcom veľmi kvitujem. Aj v ďalších fázach zápasu sme mali stretnutie pod kontrolou. V niektorých momentoch sme však príliš poľavili, čo som hráčom v polčasovej prestávke poriadne vytkol,“ pokračoval v analýze jednoznačného merania síl. Zdôraznil, že Topoľanom stačilo streliť kontaktný gól a hneď by jeho tím znervóznel. „Napokon z kopačky Radačovského padol náš tretí presný zásah, čím sme súpera definitívne zlomili,“ konštatoval fakty. 

Očakával väčší odpor

Sabinovský lodivod očakával od domáceho kolektívu väčší odpor. Dozvedel sa však, že topolianske „áčko“ prechádza prestavbou kádra, takže vie sa vžiť do ťažkostí spojených so súhrou. „O to viac, že aj my  prechádzame rovnakým procesom,“ doplnil.

Jedno je však isté, Sabinovčania asi už dosť dávno neprišli tak jednoducho k víťazstvu.

                               (n)

 



Uverejnené: 03.08.2010 10:24:04 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.