files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Iuventa s prvou posilou, prichádza brankárka Petkovičová

Slovenský hádzanársky majster Iuventa Michalovce má prvú letnú posilu. Stala sa ňou srbská brankárka Milena Petkovičová, ktorá doteraz chytala za materský HC Naisa Niš a v minulej sezóne po prvýkrát ochutnala legionársky chlebík, konkrétne v slovinskom ŽRK Mlinotest Ajdovščina.

Dvadsaťpäťročná brankárka, ktorá sa s Iuventou dohodla na ročnom kontrakte, v ktorom je aj ročná opcia, by sa o post jednotky mala pobiť s Ukrajinkou Irou Jablonskou, ktorá sa po zlomenine nohy zapojí do prípravy najskôr v septembri. Chrbát by im mala kryť aj nádejná Katarína Muliková, po skončení zdravotných problémov sa počíta aj s ďalšou nádejou z mládeže, kadetskou reprezentantkou Izou Kondášovou. „Na správnej rade klubu sme rozhodli o odchode Nataši Antičovej s tým, že sa budeme obzerať po novej brankárke. Ako prvé sme oslovili mnoho talentovaných brankárok zo Slovenska. Keďže sme sa nevedeli dohodnúť, pochopiteľne sme našu pozornosť obrátili na zahraničie. Nakoniec boli v hre dve brankárky, ktoré boli u nás v klube aj na skúške. Rozhodli sme sa pre Milenu Petkovičovú, ktorú v klube vítam a verím, že sa jej tu bude dariť,“ skonštatoval pre oficiálnu stránku jedenásťnásobného slovenského majstra jeho športový riaditeľ Radoslav Kozlov.

Milena Petkovičová pri podpise zmluvy

Kto je Milena Petkovičová

Milena Petkovičová sa narodila 28. mája 1993 v srbskom Niši. Za tamojší HC Naisa chytala až do sezóny 2016/2017. Dvadsaťpäťročná brankárka má skúsenosti z mládežníckych reprezentácii a takisto aj zo zápasov európskeho pohára, keďže jej materská HC Naisa pravidelne hrávala buď Pohár EHF alebo Challenge Cup. V minulej sezóne sa prvýkrát predstavila za hranicami Srbska, keď pôsobila v slovinskom ŽRK Mlinotest Ajdovščina. Mimochodom, z tohto klubu prišla do Michaloviec v roku 2016 aj chorvátska stredná spojka Slavica Schusterová.



Uverejnené: 02.07.2018 10:40:05 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.