files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Zakotví Martin Bednár pod Dubňom?

O viacerých futbalistov MFK Zemplín Michalovce je po úspešnej sezóne záujem doma aj v zahraničí. Ako sme už včera spomínali Milana Šimčáka lanári účastník prvého predkola Európskej ligy FK DAC Dunajská Streda, na Martina Bednára sa zase zamerali v Žiline. Zakotví teda pod Dubňom?

O Martina Bednára, ktorý do Michaloviec prišiel v roku 2013 z FAMT Prešov, je obrovský záujem doma aj v zahraničí. A vyzerá to tak, že po piatich rokoch zmení dres. „V klube mi povedali, že takmer naisto pôjdem preč. Vážny záujem o moje služby má Žilina, čo mi potvrdil aj jej bývalý tréner Adrián Guľa na zraze slovenskej 20-tky, ktorej som sa zúčastnil. Na 99 percent odídem z MFK Zemplín už počas tohto leta. Čo som sa dozvedel, chcú ma aj kluby z Talianska, Španielska, Anglicka a Holandska,“ povedal pre týždenník MY Zemplínske noviny Martin Bednár.

Na otázku, či aj sám už cíti potrebu zmeniť klubové farby a posunúť sa v kariére ďalej, odvetil: „Rád by som urobil ďalší krok dopredu, avšak stále rozmýšľam nad tým, či by bolo dobré, aby som do zahraničia išiel už teraz. Môže sa stať, že tam nebudem hrávať, alebo budem nastupovať len za rezervu v nižšej súťaži. Zvažoval som aj to, že by som ešte ostal na Slovensku. Žilina by nebola zlá voľba, sú tam lepšie podmienky ako v Michalovciach. Pod Dubňom by som sa vyhral a potom zamieril za hranice. Uvidíme, čo prinesú najbližšie týždne.“



Uverejnené: 06.06.2018 10:33:04 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.